Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Joost Govers voor Flair

100% Flair: Alexander Wang voor H&M

Catherine Kosters
Deze week in Flair: een wel héél exclusieve modeshoot. We kregen namelijk in preview de collectie van Alexander Wang voor H&M voor de lens. En nu mogen we jullie ein-de-lijk het resultaat tonen. Wie Flair koopt, maakt bovendien kans op een duoticket voor de V.I.P.-presale op 5 november. Wij geven 7 redenen waarom de collab 100% approved by Flair is!

  1. Omdat designersamenwerkingen per definitie geweldig zijn. Haters gonna hate, maar wij zeggen nooit nee tegen een grote naam aan een (relatief) klein prijsje.
  2. Omdat Alexander Wang voor H&M zo'n beetje de coolste collab moet zijn sinds Christopher Kane voor Topshop.
  3. Omdat Rihanna grote fan is.
  4. Omdat de collectie sport- met streetwear combineert op sublieme wijze. Fashionable outfits die ook nog eens geweldig zitten? Laat maar komen.
  5. Omdat de stukken perfect combineerbaar zijn met elkaar en de helft van je bestaande garderobe. Sweater + beanie + legging + bomber + sneakers etc.
  6. Omdat je vast wél naar de sportschool zou gaan met een designer-yogamatje of paar bokshandschoenen. Echt!
  7. Omdat er zowel hippe musthaves in de collectie zitten (de slippers, de doorkijkbloes) als tijdloze basics (de skinny, de hoodie) en chique investment buys (de leren broek en jas).
     

alexander wang hm presale

Deze week in Flair

Nog méér redenen nodig om mee te gaan in de Wangmania? Hol dan naar de krantenwinkel, check de shoot en de wedstrijd in Flair en ding mee naar een uitnodiging voor de presale. Dan hoef je tenminste niet écht te boksen als de collectie op 6 november het grote publiek bereikt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '