Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lentefashionista’s gespot

Deze week gaan we opnieuw richting de 20 graden. In Flairtaal betekent dat: hoog tijd om onze voorjaarslooks samen te stellen! En waar vind je meer inspiratie dan gewoon op straat? Wij zijn helemaal in love met deze streetstyles.

Astrid

Astrid

 

Astrid (19) shopt haar basics in H&M en trekt voor zomermode vooral naar Hollister. Het witte rokje kocht ze daar en combineert ze met een denim hemd. Blikvanger van de outfit? Haar tas van River Island, in glimmend goud met regenboogeffect. Verder shopt ze ook graag bij Zara, Mango en River Island. Hoewel die shopping sprees soms wel enige sponsoring van haar ouders vereisen.

 

Denim hemd – SuperDry. Rok – Hollister. Tas – River Island. Schoenen – Converse. 

Colette

Colette

 

Colette (30)heeft een stijl die verschilt van dag tot dag. Ze kleedt zich afhankelijk van haar humeur en de gelegenheid. Deze outift vindt ze zo leuk omdat hij braaf, maar toch speels en fris is. Eén keer per maand gaat ze winkelen op in Antwerpen, ze geeft dan zo’n 150 euro uit.

 

Blouse en rok – GDG in Parijs. Panty’s – Veritas. Laarsjes – Gentry. Zonnebril – Eyeland Optics.

Dounia

Dounia

 

Dounia (19) gaat voor nonchalant, maar stijlvol. Haar outfit stelde ze zo samen dat hij in elke situatie gepast zou zijn. Zelfs met warm weer houdt ze rekening, door haar broek met ‘ventilatie’-gaten. Haar armbandjes zijn een must, anders voelt haar pols véél te leeg.  Shoppen doet ze het liefst in Zara. What else?

 

Jas – River Island. Broek – Zara. Schoenen – Converse. Armband – Hipanema.

Julie

Julie

 

Julie (16) shopt het allerliefst bij Emmanuelle, een boetiekje in Schilde. Ooit passeerde ze daar en moést ze naar binnen gaan: love at first sight! Inspiratie haalt ze vooral bij zichzelf. Ze vindt trends volgen belangrijk, maar er haar eigen draai aan geven blijft het allerbelangrijkste. 

Lamyae

Lamyae

 

Lamyae (16) houdt van alledaagse outfits met een chique touch. Die zoekt ze vaak bij Zara, H&M, Mango en River Island. Sinds ze een studentenjob heeft, geeft ze haar hele loontje uit aan kleren. 

 

Jeans: Only. Blouse: Zara. Sneakers: Vans.

Laura

Laura

 

Laura (20) is in love met jumpsuits. Ze zijn lekker los, comfy en érg handig wanneer het nog te koud is om voor een korte short te gaan. Ze werkt in een kledingwinkel, en shopt daar uiteraard heel graag. Zo blijft ze meteen ook heel goed op de hoogte van de laatste trends.

 

Jumpsuit – ONLY. Denim vest – DEPT. Jas – ONLY. Schoenen – Converse.

Lien

Lien

 

Lien (16) loves to match. Haar lenteoutfit bevat dan ook verschillende blauwe items die perfect op elkaar afgestemd zijn. De opvallende zonnebril is een bewuste keuze, want ze houdt van een eyecatcher in elke outfit. Inspiratie haalt ze vooral van modefoto’s op We Heart It. 

 

Vest – Pull & Bear. Top – Vero Moda – Jeans – Hollister. Schoenen – River Island. Tas – Bershka.

Liesje

Liesje

 

Liesje (16) trok bij het eerste straaltje zon meteen haar sandalen aan, en heeft daar absoluut geen spijt van! Khaki is een terugkerende kleur in haar outfit, zowel bij broek als bril en tas. Matchen is dan ook iets waar ze zéker op let. Het liefst shopt ze bij Zara en Pull & Bear. 

 

Top – Zara. Broek – Zara. Schoenen – Monar. Tas- IKKS.

Magalie

Magalie

 

Magalie (22) scoorde haar broek met print in de solden (van 45 naar 15!) en is daar héél blij mee. Sowieso is ze fan van broeken met prints: er liggen er al een paar in haar kast. Ze shopt meestal bij grote ketens als Zara en Forever 21. Merken maken haar niet zoveel uit, zolang het maar mooi is. 

 

Top – Vero Moda. Broek – Zara. Denim vestje – op leen van de mama. Schoenen – winkeltje in Maastricht. Oorbellen – Jolies.

Natasha

Natasha

 

Natasha (17) kleedt zich graag anders dan de anderen. Ze combineert vaak goedkopere stukken tot een stijlvolle outfit. Maandelijks geeft ze € 30 uit aan kleren. Ze gaat niet vaak shoppen, maar als ze in Gent is, loopt ze het liefst de leuke tweedehandswinkeltjes binnen.

Jeans – Dr. Denim. Jas – Selected. Blouse – VILA. Laarsjes – New Look. Schoudertas – Etsy.

Pim

Pim

 

Pim (20) combineert haar hagelwitteNikes met een denim short. Ze is een sneaker girl at heart en draagt nooit pumps. De combinatie van tweedehands met merkkledij vindt ze geweldig: vaak draagt ze een vintage top met een duurdere broek, van bijvoorbeeld Cure. Mode neemt ze niet al te serieus, wat je kan merken aan haar kleurrijke horloge van Monsters & Co – mét oortjes.

Vestje – WE. Short – Bershka. T-Shirt – Obey. Tasje – tweedehands. Schoenen – Nike Air Force One. 

Sandie

Sandie

 

Sandie (22) houdt van casual chic en probeert de nieuwe trends op de voet te volgen. Met deze outfit creëert ze het eerste zomerse gevoel. Ze shopt 2 à 3 keer per maand en is op een maand zo’n 100 euro kwijt. Het liefst shopt ze bij Lily in Mechelen. Het is veruit haar favoriete winkel, omdat ze er altijd leuke en originele stukken vindt.

Top – H&M. Jeansvest – Stradivarius. Broek – Lily. 

Shana

Shana

 

Shana (19) keeps it classy, maar wel met een coole touch. Of zoals zelf gezegd: “Liever klasse dan swag!”. Haar tas (een Celine lookalike!) kocht ze in Rotterdam. Ze shopt het liefst bij Zara, Bershka en River Island. Haar geld geeft ze liever aan kleren dan aan eten, wat je kan merken aan haar shopgedrag. Minstens 1 shoptrip per week? Check!

Blouse – New Look. Broek – Zara. Blazer – Zara. Ketting: Zara. Tas – Harriëts. Schoenen – Foot Locker.

Shanna

Shanna

 

Shanna (21) gaat vaak voor casual chic en comfortabel. Ze houdt van losse kleren en probeert sobere outfits te vermijden. Ze bestelt vaak kleren van Zalando en af en toe ook van 3Suisses. Verder gaat ze graag shoppen bij Zara, Vero Moda en Cameleon in Brussel. Ze winkelt tweemaal per maand en is dan ongeveer 250 euro kwijt.

Broek – VILA. T-shirt – Only. Blazer – 3Suisses. Ballerina’s – Zara.

Yasmine

Yasmine

 

Yasmine (22) heeft een klassevolle, comfy stijl. Ze gaat wekelijks shoppen en koopt dan het liefst kleren bij Zara. Gemiddeld geeft ze 200 euro per maand uit aan kleding.

Broekpak – Mango. Blazer – H&M. Schoenen – Zara.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '