Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kirilove for Essentiel

Achter de schermen bij Tiany voor Essentiel

Catherine Kosters
Wij wisten het al even: Tiany Kiriloff komt in april met een moeder-dochtercollectie voor Essentiel! Gisteren werden de campagnebeelden geshoot en Flair mocht erbij zijn. We tonen de eerste beelden van deze unieke samenwerking en vertellen je wat de favo stuks zijn van Tiany en haar schattige dochters Yéléna en Eloïse.

Na een eerdere collab met Vero Moda krijgen we nu Kirilove for Essentiel, de collectie van überfashionista Tiany Kiriloff voor het Antwerpse modemerk. En het is niet zo maar een collectie, maar één die zowel mama's als dochters blij zal maken. Tiany ontwierp namelijk leuke matching outfits voor kleine en iets grotere meisjes.
 

Kirilove for Essentiel

Ze zat niet alleen aan de ontwerptafel van Essentiel bij het kiezen van stoffen en snit, haar twee dochters en minifashionista's Yéléna en Eloïse maakten ook deel uit van het designteam! Zo zien we in de collectie een T-shirt voor kids met een monstertje, getekend door Eloïse, en koos Yéléna samen met haar mama de fleurige bloemenprint uit die we zien terugkeren op een jurkje en rokken (foto boven). 
 

Kirilove for Essentiel

Als we Tiany vragen wat haar favoriete stuk uit de collectie is, moet ze even nadenken: "Ik kan moeilijk kiezen (lacht)." Uiteindelijk houdt ze het op de look met jeans en paars-groen geprinte bomber jacket en het ensemble van broek en top met hartjesprint. Maar eigenlijk vindt ze alle prints gewoon toppers!

Wij werden zelf verliefd op de accessoires: een pastel-tastische hartjesbroche en ketting en schattige clutches met print – duh. Totally adorbz!

De collectie Kirilove for Essentiel ligt op 10 april in de winkel en is ook geschikt voor mensen zònder kinderen. Thank god.

Catherine Kosters m.m.v. Linde Leys.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '