Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maatje minder zonder te diëten!

Hoe kleed ik me slank?

Lijk je nu echt dikker in dat kleedje met die ruches? Niet tevreden met wat je in de spiegel ziet, maar géén zin in een zoveelste dieet? Leer je dan gewoon slanker te kleden!

Basic idea

Slank kleden is vergelijkbaar met je langer kleden. Want hoe langer je lijkt, hoe slanker je overkomt! Werken in de lengte dus, met lange broeken, hoge tailles en ultralange kettingen!

Draag donkere kleuren

Zwart is dé slankmaker bij uitstek! Maar denk ook aan nachtblauw, donkergroen of chocobruin als topkleurtjes.    
            

Vermijd horizontale strepen

Deze werken in de breedte, waardoor je nog breder lijkt dan je in werkelijkheid bent! Kies daarom voor verticale strepen, die maken je langer!                    

Vermijd wijde kleding

Niet té strak, maar ook niet té wijd, is de boodschap!Creeër een silhouet met een getailleerd jasje en durf spelen met laagjes.                 

Ken je zwakke plekken


Een buikje?

Kledij die strak rond je buik spant, is uit den boze! Kies voor broeken met een hogere taille (hups het buikje erin) of een leuk A-lijn jurkje of tuniekje op een smalle broek. En bandplooibroeken laat je maar best in het rek hangen.


Stevige benen?

Kies voor broeken en rokken in een donkere kleur en wijde broeken die niet rond je bovenbeen spannen. Zeg neen tegen leggings en strakke broeken!


Korte benen?

Draag je centuur niet op je heupen maar in je taille. Zo lijken je benen een stuk langer. Ga op  zoek naar korte jasjes gecombineerd met broeken en rokken met een hoge taille. Kleed je vervolgens in één enkele kleur, een paar stiletto’s eronder en hups, je lijkt 10 cm langer!


Brede schouders?

Schoudervullingen, vleermuismouwen zijn dan niet aan jouw besteed. Leg eerder de focus op je  taille en je heupen. Zo oog je meer in proportie.

Volle billen?

Lange jasjes die over je billen hangen of zomerse tuniekjes zijn helemaal jouw ding!Steek je T-shirt niet in je broek, maar laat die er losjes overvallen. Laat rokjes en broeken in lichte of felle kleuren liever links liggen.


Stevige armen?

Kies resoluut voor halflange tot lange mouwen, niet te strak of te wijd. Zeker géén blote  schouders, want dan accentueer je net je armen.


Grote borsten?

Wikkeljurken zijn jouw musthave deze zomer en winter. Alles wat een mooie V-hals heeft, is een  topper voor jou. Vermijd aansluitende truitjes en combineer een donker getailleerd jasje met een gekleurd topje. Zo verberg je je borsten en al de aandacht gaat naar je taille.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '