Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lees nu 6 maanden Flair voor maar € 50 en krijg 2 GRATIS filmtickets

De feestdagen zijn in aantocht, dus de jaarlijkse zoektocht naar cadeautjes kan weer beginnen. Geen inspiratie? No worries, want wij hebben een optie waarmee je iemand héél gelukkig kan maken. Je kan namelijk voor maar 50 euro zes maanden Flair lezen én je krijgt er twee gratis filmtickets bovenop. Twee geschenken voor de prijs van één? Top!

Wil jij gebruikmaken van deze superpromo? Surf dan snel naar www.flair.be/filmtickets en lees je favoriete magazine zes maanden lang voor maar 50 euro. Topdeal, we know. Toch gooien we er nog een extraatje bovenop, omdat we jullie zo graag zien.

Je krijgt er namelijk twee gratis filmtickets bij. Ideaal, want er zijn momenteel enkele films uit die je echt gezien moet hebben. Wij zetten onze favorieten alvast even op een rijtje.
 

1. 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Newt Scamander, een jonge tovenaar, reist met zijn aktetas naar New York. Het is een tas die gevuld is met een heleboel magische wezens. Alleen gaat die per ongeluk open en ontsnappen er een paar van deze creaties, wat op zijn beurt een heleboel chaos met zich meebrengt...
 

2. 'The Girl on the Train'

‘The Girl on the Train’ werd geschreven door Paula Hawkins en was een echte bestseller. De film is er ein-de-lijk, en hij ziet er echt fantastisch uit. Kan ook bijna niet anders, zeker als je weet dat Emily Blunt de hoofdrol speelt.
 

3. 'De Premier'

Als Erik Van Looy een film maakt, dan weet je dat het goed is. In ‘De Premier’ krijgt Koen De Bouw een vreselijke opdracht: de president van Amerika vermoorden. Doet hij dat niet? Dan draagt zijn gezin de gevolgen... Spanning gegarandeerd!  

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '