Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Is het antwoord op alle vragen 'ja', ga ervoor!

4 dingen die je je moet afvragen voor je met hem het bed in duikt

Wij weten ook wel dat je na een fantastische date geen checklist afgaat voor jullie het feestje op je kamer voortzetten. Maar toch is het goed om je deze dingen even af te vragen. Is het antwoord op alle vragen positief? Go get 'em, girl! 

Zijn jullie verwachtingen hetzelfde? 

Als jij romantische ideeën hebt over hoe de rest van jullie leven samen er zal uitzien, terwijl hij het graag bij een onenightstand houdt, ga je er misschien beter niet mee door. Maar willen jullie allebei meer of juist minder, dan is er uiteraard geen probleem. 

 

 

Vertrouw je hem? 

 

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar denk er toch maar even over na. Kan je erop vertrouwen dat hij je grenzen respecteert en dat hij geen slechte bedoelingen heeft? Als je jezelf fysiek en mentaal helemaal blootgeeft, moet je er zeker van zijn dat hij het goed met je voorheeft. 

 

 

Heeft hij geen soa's? 

 

Oké, misschien raar om te vragen, maar wel belangrijk om te weten! Jij wilt niet opgescheept zitten met de een of andere vervelende ziekte omdat hij je niet op de hoogte heeft gebracht. Gebruik bij een nieuwe partner ook altijd een condoom

 

 

Ben je er klaar voor? 

 

Het is niet omdat hij aandringt of omdat hij je eten heeft betaald, dat je met hem naar bed moet gaan. Alleen als je je er helemaal klaar voor voelt, kan je die stap met hem zetten. Anders kan je er niet van genieten, en dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait! 

 

 

Lees ook: 

 

Dé top 20 plaatsen om seks te hebben

Je gelooft NOOIT welk kledingstuk je beter aanhoudt tijdens de seks

20 verrassende seksweetjes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '