Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

OMG: er is een geheime Tinder voor beroemdheden en extra knappe mensen

Heb je je ooit afgevraagd of al die celebs en superknappe modellen ook op Tinder zitten en waarom je ze nooit tegenkomt bij het swipen? Wel, dat komt omdat ze op een geheime versie van Tinder zitten waar je alleen via een uitnodiging op kan.

Tinder Select is the name of the game

Tinder Select doet z'n werk al ongeveer 6 maanden in het geniep. Aangezien het geheime onderdeel van de app enkel op uitnodiging werkt, zijn we als gewone dreuzels heerlijk onbewust geweest van zijn bestaan. 

Wel, the cat is out of the bag! Het gedeelte dat alleen de eliteleden van de app bevat, zoals rijke CEO's en knappe acteurs en supermodellen, zal voor ons echter een verre droom blijven. Tenzij iemand ons een referentie kan geven, natuurlijk. *Wink wink*

Blijkbaar is het wel mogelijk om als gewoon plebs in de elitegroep te raken, maar enkel als zo veel mensen je naar rechts swipen dat je in de 1 % superknapperds terechtkomt

 

De Elo-Score

Hoe weet de app eigenlijk of je bij de 'knappe' of 'minder knappe' groep zit? Dat leest hij af aan je Elo-score. De Elo-score is wat de ontwikkelaars van Tinder de aantrekkelijkheidsscore noemen van elk profiel.

Swipet bijna iedereen rechts bij het zien van je profiel en proberen ze je aan te spreken? Bam, een hoge Elo-score! Swipet iedereen links? Sorry, je krijgt een lage Elo-score.

Al ooit gemerkt dat je de ene dag minder knappe mannen te zien krijgt dan de andere? Yup, dat komt omdat je afgestraft wordt wegens het niet goed meespelen van het Tinderspelletje, en dan krijg je een stroom van mannen te zien met een lagere Elo-score. 

 

via GIPHY

 

Dat extra beetje design

De op technologie gefocuste website TechCrunch is erin geslaagd om een printscreen vast te krijgen van deze geheime Tinder. We kunnen alvast bevestigen dat het er net dat beetje strakker uitziet.

Tinder Select

De geheime Tinder is dus eigenlijk gewoon hetzelfde als onze Tinder, alleen kan je de extra sexy profielen aanzetten als je een beroemd lief wil versieren. Wij zullen daarentegen weer eens onze radius vergroten wanneer we opnieuw door alle profielen heen zijn

 
Bron: TechCrunch

 

Lees ook:

Dankzij deze nieuwe functie op Tinder heb jij binnenkort veel meer matches

Bewezen: dit is het ideale uur om op Tinder de liefde te vinden

WOW: 31 % had al eens seks dankzij Tinder

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '