Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Succes gegarandeerd.

Op deze geheime plekjes moet je hem vaker aanraken

We kennen allemaal de plekjes waar we hem graag aanraken én waar hij graag aangeraakt wordt. Maar nu blijkt dat er toch nog vijf geheime plekjes zijn op het mannelijk lichaam die ook aandacht verdienen, en hij zal je dankbaar zijn ook. Wij sommen ze even voor jullie op!

1. Zijn hals

We zijn het allemaal gewoon om vooral op de zijkant van z'n nek kusjes te geven. Ga de volgende keer ook eens langs de voorkant, net onder zijn adamsappel. Ook zijn schildklier, halverwege de hals, is gelinkt aan zijn seksorganen. Dit zijn dus twee héél erg gevoelige plekjes. 

 

2. De buitenkant van zijn onderlip

Kussen op de lippen is een standaard, maar wist je dat die huid net onder zijn onderlip en boven zijn kin érg gevoelig is? Je kan hier kusjes geven, zachtjes zuigen op z'n onderlip of gebruik je tong om het wat speelser te maken.

 

3. Het perineum

Euh, het wat? Dit is de huid tussen zijn geslachtsorgaan en anus. Als je dit gebied masseert of nog maar zachtjes aanraakt, komt hij zeker en vast al in de mood voor wat meer. Dit stukje is zo gevoelig, dat als hij dichter bij z'n hoogtepunt komt, de huid opzwelt. Op die moment kan je ook meer druk zetten met masseren.

 

4. Achter zijn oor

De achterkant van de oren aanraken stimuleert twee zintuigen: het gevoel en gehoor. Je kan hem helemaal opgewonden maken door zachtjes te bijten of zuigen in zijn oorlel. Gebruik als finishing touch je tong of adem wat sexyer in zijn oor. Wedden dat hij helemaal gek wordt?

 

5. De achterkant van zijn hoofd

Met je handen door zijn haren gaan is nog steeds een van de allerbeste, en ook wel makkelijkste, manieren om hem helemaal wild te maken. Als jullie aan het kussen zijn, kan je hem zachtjes vast nemen bij de achterkant van zijn hoofd en begin voorzichtig met zijn haar te spelen. Succes gegarandeerd. 

 

Lees ook:

 

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '