Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Atlanta Hawks

Vreselijk...

OOPS: romantisch Kiss Cam-huwelijksaanzoek gaat helemaal mis

Dan wacht je jaren op een romantisch aanzoek en tijdens le moment suprême laat je lover toch wel de ring vallen zeker... Het lijkt een slechte film, maar voor dit koppeltje was helaas de realiteit. Tijdens een Kiss Cam-moment gedurende een wedstrijd van de Atlanta Hawks wilde de man in kwestie zijn vriendin ten huwelijk vragen, en toen ging het plots helemaal mis.

Toen het koppel in beeld kwam tijdens het Kiss Cam-moment, gaf de man zijn vriendin een kus, om vervolgens op één knie te gaan zitten. Hij haalde een prachtige ring boven, maar liet die na enkele seconden vallen toen een iets te enthousiaste bijstander hem een tik gaf.
 

De man ging – samen met enkele andere toeschouwers – meteen op zoek naar de ring, terwijl zijn vriendin duidelijk in paniek was. Het is momenteel ook niet duidelijk of de romanticus zijn verlovingsring teruggevonden heeft.
 

https://www.youtube.com/watch?v=yjHTvLdfCWs

 

Het filmpje ging meteen viraal, maar veel mensen denken dat het opgezet spel is. ‘Iedereen sprong veel te snel recht’, klinkt het op Facebook. Een andere kijker schrijft dan weer dat de Hawks vaak dingen in scène zetten gedurende hun befaamde Kiss Cam-momenten.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '