Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

't Is niet altijd vuurwerk!

Dit zijn de 8 verschillende soorten slechte seks die je als twintiger hebt

Als twentysomething draait alles om ontwikkeling: je ontdekt op je eerste soloreis wie je bent, je experimenteert volop met je #OOTD en als je wat chance hebt, heb je véél seks. En uitzoeken wat je nu echt leuk vindt, is op élk vlak moeilijk – vooral op het seksuele. Om dat te bewijzen maakten wij een lijstje van de verschillende soorten seks die niet bepaald hoogvliegers zijn.

1. De booty call

 

In je telefoon staat sowieso wel een jongen die je altijd wakker mag belllen wanneer de nood hoog is. Niet dat het altijd even bevredigend is, maar nood breekt wet – niet?

 

2. Bevestigingsseks

 

Als je even gewoon niet alleen wil zijn, je beter wil voelen over jezelf of jezelf wil bewijzen: soms heb je gewoon beheofte aan een beetje affectie.

 

3. Geen orgasme

 

Je wilt elkaar écht een plezier doen, maar je weet eigenlijk vooraf al dat er van een orgasme niet veel in huis zal komen. Niet dat jullie slecht zijn in bed, hoor – maar soms zit het er gewoon niet niet in.

 

4. Seks met je ex

 

Verleidelijk? Ja. Goed idee? Never. Nooit. Niet. Je denkt misschien: waarom niet?, want het is vertrouwd en comfortabel. Maar ex-seks maakt het steeds moeilijker om ook effectief op zoek te gaan naar iemand anders. Out with the old, in with the new, hè!

 

5. Seks in het openbaar

 

Het lijkt allemaal heel spannend, seks hebben op een plaats waar iemand je zou kunnen betrappen. Maar tenzij je beter presteert met een publiek, kan je dat beter achterwege laten. Je wil immers niet dat de politie je op de rug tikt terwijl je benen half in je nek liggen. Awk-ward.

 

6. Medelijden-seks

 

Als twentysomething komt er een moment in je leven dat iemand die al zo lang in de friend zone zit een beetje waardering nodig heeft. Kies op zo'n momenten liever voor een vriendelijk woordje dan een vriendelijk beurtje.

 

7. De ‘zit-hij-er-al-in’-seks

 

We hoeven er waarschijnlijk niet te veel woorden aan vuil te maken, want dat doen mannen zelf vaak al ter compensatie. Eén tip? Vraag. Het. Niet.

 

8. De ‘grote-mond-kleine-daden’-seks

 

'Ik kan het uuuren volhouden en ga je laten gillen als nooit tevoren.' Om vervolgens welgeteld 41 seconden in volle actie te spenderen.

 

Bron: Flaironline.nl

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '