Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Good, good, good, good vibrations!

Zo vind je gemakkelijk de weg naar je g-spot

Samen met het Monster van Loch Ness behoort de g-spot tot een van de meest mysterieuze legendes: bestaan ze of bestaan ze niet? Sommige studies beweerden dat de g-spot gewoon een fabeltje is, maar vrouwen over de hele wereld hebben daar hun bedenking bij: 'WTF werd er dan gisterenavond geraakt?' Voor de 'believers' tonen we graag hoe je gemakkelijk je eigen g-spot kan vinden!

Ben je een 'believer' en wil je dit mysterieuze plekje ook wel eens bezoeken? Ga dan met je vinger 3 à 5 cm in je vagina. Aan de bovenkant voel je dan wat sponsachtig weefsel. Dit is dé plek! Als je dit plekje stimuleert kan het opzwellen en uiteindelijk dus leiden tot intens klaarkomen, soms zelfs mét ejaculatie

 

Je vindt je g-spot het makkelijkst als je zelf een beetje in een sexy mood bent. Als je opgewonden bent, stroomt er meer bloed naar je bekken en voelt de spot wat ruwer dan de rest van je binnenste. Als je niet echt opgewonden bent, zal het moeilijker zijn om je G-spot te voelen. Steek wat kaarsjes aan, fantaseer erop los, zet wat porno op. Do whatever.

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '