Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Waarom mama best de was nog doet

Komen witte undies steevast roze uit je wasmachine en ben jij een fan van de #SniffTest om te checken of je dat truitje nog één dag langer kan dragen? Dan is de was doen ongetwijfeld een pain in your butt. Komen deze tien situaties je bekend voor? Breng dan de was nog maar even naar Hotel Mama.

1. Je denkt er oprecht over na om nieuwe kleren te kopen, zodat je de oude niet hoeft te wassen. Echt, je luiheid heeft een totaal nieuwe dimensie aangenomen.

 

2. Het nut van witte en donkere was scheiden? Dat ontdekte je toen het te laat was. Vaarwel sneeuwwitte T-shirts, hallo nieuwe grauwgrijze garderobe...

 

3. Sokken matchen? Pure tijdverspilling, toch!?

 

4. Je bent een kluns in kleren opvouwen. Het lukt niet, al hangt je leven ervan af. Gelukkig heeft de kast deuren. Problem solved.

 

5. Logeerpartijtjes met je lief zijn onmogelijk. Dat deel van het bed doet al dienst als wasmand, droogrek, strijkmand en tijdelijke opbergruimte.

 

6. Je truitjes hebben een gemiddelde levensstandaard van vijf wasbeurten..

 

7. Minstens vier propere items belanden op de grond wanneer je ze in de droogkast propt. Euh, moeten ze nu terug de was in?

 

8. Badhanddoeken wassen? Waarom zou je, je gebruikt ze alleen wanneer je proper bent... Riiiiiight?

 

9. Bedlinnen wassen is de hel. Daarom slaap je op regelmatige basis gewoon op de dons.

 

10. Waarom überhaupt de was doen, als je daarna alles weer vuil gaat maken? Aan die vicieuze cirkel laat jij je niet vangen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '