Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nieuwe Renault Twingo – Go anywhere, go everywhere!

Renault komt jou trots hun Nieuwe Renault Twingo voorstellen, de perfecte wagen om al je shopping bags in op te bergen en in stijl naar huis te rijden. Ontdek hem hier, wie weet is het jouw volgende auto!

 

Twingo Paris

De stad is mijn speelterrein

Met mijn motor achterin heb ik een uitzonderlijk kleine draaicirkel. Zo kan ik me overal keren zonder toeters of bellen. Ik zigzag vlot tussen de wagens en baan me een weg doorheen de smalste straatjes..

 

 

 

Ik ben klein en groot tegelijk

Twingo Milan

Mijn opbergmogelijkheden zijn slim bedacht: een net onder de achterbank, opbergvakken in de deuren achteraan, verschillende soorten handschoenkastjes. Met mijn 5 deuren, vlakke drempel en een laadruimte van 2,30 meter lang kan ik zowel lange benen als grote valiezen aan!

 

 

 

Ik heb stijl en ideeën

Twingo London

Blauw, wit, geel of rood, mijn popkleuren brengen je meteen in een opperbeste stemming. Creatief als ik ben, laat ik u graag uw fantasie botvieren met mijn stripings, achteruitkijkspiegels en flankstrepen! En omdat schoonheid ook van binnenuit komt, druk ik mijn levensvreugde uit met m’n gekleurde zetels, m’n licht en luchtig interieur en m’n eigen stijl. Rijden met mij, tovert een lach op uw gezicht!

 

 

 

Ik ben gevoelig voor aanrakingen en altijd verbonden

Twingo Amsterdam

 

Kent u het R&GO® multimediasysteem? Het is perfect ingebouwd in mijn dashboard en geeft u de mogelijkheid uw smartphone te verbinden met mijn multimediasysteem.

 

 

 

 

Ontdek 'm hier!

 

[sm-rambla-embed][VIDEO_11083][/sm-rambla-embed]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '