Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hooray, it's Pimm's o'clock!

Deze cocktail van Pimm’s is onze nieuwe zomerfavoriet en jij kan een pakket WINNEN

Even populair als een 'cup of tea' in Groot-Brittannië: Pimm's. Het zomerse aperitief wordt steevast gedronken op Wimbledon, en ook tijdens The Queen's 90th Birthday was het drankje alom aanwezig. Dé 'footman' van The Queen kwam speciaal bij ons de perfect serve Pimm's-cocktail maken, en hij bracht een paar heel leuke pakketjes mee die wij mogen weggeven!

Verandering van spijs doet eten. En daarom kies je volgende keer in plaats van een traditionele gin-tonic beter eens voor een glaasje Pimm's, een verfrissende mix op basis van gin en specerijen. De geheime perfect serve leerden wij van de 'footman' van The Queen himself: 1/3 Pimm's, 2/3 ginger ale (of witte limonade), héél veel ijs, komkommer, citroen en munt.

 

Zo maak je de Pimm's Perfect Serve

[sm-rambla-embed][VIDEO_13596][/sm-rambla-embed]

 

WIN: een cocktailpakket van Pimm's

Zelf eens proberen? No problem! Wij mogen namelijk een aantal superleuke pakketten van Pimm's verloten onder onze lezeressen. Wat moet je doen? Beantwoord onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt van 11 augustus t.e.m. 18 augustus middernacht. Voor het wedstrijdreglement, klik hier.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '