Ingrediënten (voor 1 potje)
- 1/4 stengel lente-ui, fijngesnipperd
- 1 el witte misopasta
- 1 kl groentebouillonpoeder
- 1 el sojasaus
- 1/4 kl geraspte gember
- 1/2 wortel, in dunne reepjes
- 2 champignons, in plakjes
- 2 radijzen, in plakjes
- 1 klein handje spinazie
- 1 klein handje luzernescheutjes
- 1/4 pak rijstnoedels
Bereiding
Neem een klein weckpotje en doe in elk potje een eetlepel misopasta, een koffielepel groentebouillonpoeder, een eetlepel sojasaus en een beetje geraspte gember. Leg hier bovenop de worteltjes, de champignons, de radijzen, de spinazie en de luzernescheutjes. Vul het potje verder op met de rijstnoedels. Leg bovenaan de fijngesnipperde lente-uitjes. Vul de potjes op met kokend water en laat vier minuten afgedekt rusten alvorens te serveren.
TIP: Je kan je potje (zonder water) gerust meenemen naar het werk. Vul je potje met alle ingrediënten en voeg pas op het werk het water toe.
Bron recept: De Gezonde Goesting
Lees ook
Halleluja: redactrice Isa ontmoette haar God Sergio Herman
Vergeet nootjes en chips, vanaf nu eet je deze gezonde snack voor tv
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier