Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dirk De Witte Kappers

Ze zorgen er telkens weer voor dat je er helemaal prachtig uit ziet!

Maak kans op een totale make-over dankzij ‘Dirk De Witte Kappers’

Wie houdt er nu niet van naar de kapper gaan en je hééélemaal laten te verwennen? Wij wel! Goed nieuws want tijdens onze Flair Hair Week worden onze lezeressen in de watten gelegd met cadeaus van Dirk De Witte Kappers.

Dirk De Witte Salons

'Dirk De Witte kappers' is een familiebedrijf dat bestaat uit een netwerk van geëngageerde kappers. Al meer dan 30 jaar zijn ze gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met haar en haarverzorging. Wist je trouwens dat 80 procent van je uitstraling wordt bepaald door je haar? Daarom is de missie van 'Dirk De Witte kappers' hun klanten mooi maken. Veel aandacht gaat daarbij naar de creativiteit van het kapsel, en daarbij verliezen ze geen details uit het oog. Zo wordt een snit aangepast aan je gelaatsvorm, huidtint en type. Tijdens het adviesgesprek wordt altijd eerst gepeild naar jouw verwachtingen. Zo stap je weer buiten met een look die je helemaal fabulous staat! Ze hebben zo'n 25 vestigingen in Vlaanderenhier kan je ze bekijken.  

 

Dirk De Witte

 

Make-over

Zie jij zo'n totale make-over helemaal zitten? En heb je zin in een nieuw kleurtje op je haren?Ontdek dan vanaf morgen hoe je kan deelnemen met onze wedstrijd want wij mogen 55 bonnen weggeven van 'Dirk De Witte kappers'!

Nog meer haarinspiratie nodig? Mis dan onze haarspecial niet, verkrijgbaar vanaf 19 april voor slechts €2,95 extra of €4,95 zonder Flair. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '