Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

#FOTD: met deze producten geeft redactrice Sandie zich elke ochtend een mini-makeover

Op de Flairredactie worden regelmatig waardevolle tips uitgewisseld: van holy grails tot absolute dont's en alles daartussenin. Ook op beautyvlak delen we maar al te graag onze hits & misses. Wat smeren we elke dag op ons gezicht om presentabel de redactie binnen te wandelen? Welke producten willen we ab-so-luut nooit meer missen? En vooral: wat mag dat allemaal kosten?

Niets is interessanter dan het make-upzakje van ’n ander, en daarom krijgen we vandaag een sneak peek in de collectie van redactrice Sandie.

 

fotd

 

'Toen ik op de middelbare school zat, is mijn obsessie voor make-up echt begonnen. Ik had een beetje last van verzamelwoede en zo heb ik door de jaren heen heel wat producten verzameld. Toch grijp ik voor mijn dagelijkse make-uplook snel terug naar dezelfde toppertjes, en die laat ik vandaag graag aan jullie zien.

 

Als eerste pak ik mijn donkere kringen aan. Ik ben redelijk bleek dus de huid onder mijn ogen kan er (na een avondje Netflix) redelijk grauw uitzien. Gelukkig heb ik hier een écht wondermiddeltje voor gevonden. Enter: de Prep + Prime Highlighter van M.A.C Cosmetics in de kleur Radiant Rose. Niet alleen blijft mijn concealer daardoor beter zitten, maar de huid onder mijn ogen is meteen opgelicht. To be honest: ik kan niet meer zonder.
 

Vervolgens ga ik verder met de basis van mijn make-up en is het tijd voor de foundation. Als ik haast (lees: geen zin) heb, sla ik deze stap over, maar de laatste tijd gebruik ik het weer vaker. Ik breng een dun laagje aan over mijn hele gezicht en gebruik daarvoor de Face and Body Foundation van M.A.C Cosmetics. Je doet er eeuwen mee en je kan de dekking makkelijk opbouwen. Nu is het tijd om eventuele onzuiverheden te camoufleren en mijn wallen verder te bedekken (so long suckers!). Daarvoor gebruik ik mijn favoriete concealer van – je kan het al raden – M.A.C Cosmetics.

 

Daarna is het tijd voor mijn wenkbrauwen. Ik ben redelijk tevreden over mijn brows, maar het uiteinde kleur ik toch graag een beetje in. Om mijn make-up af te werken breng ik een vleugje poeder aan. Zo blijft mijn concealer en foundation een hele dag op z’n plek zitten. Mijn wangen krijgen een vleugje kleur met behulp van een zachtroze blush. Bye bye, wintervelletje!

 

Last but not least: mascara. Hier wissel ik graag af, maar momenteel gebruik ik de Lash Maniac Multiplying Effect Mascara van BE Creative. Helemaal niet duur en je wimpers worden er voller én langer van. Op vlak van mascara geloof ik dan ook in het principe more is more, maar wel het liefst zonder spinnenpootjes natuurlijk. Ondertussen is het vaak hoog tijd om te vertrekken en smeer ik snel nog een laagje lippenbalsem op mijn lippen.'

 

Lippenbalsem in 'Grapefruit'

Lippenbalsem in 'Grapefruit'

EOS – € 9,50

€ 9,50

Face & Body Foundation

Face & Body Foundation

M.A.C Cosmetics – € 30

€ 30

Prep + Prime Highlighter in ‘Radiant Rose’

Prep + Prime Highlighter in 'Radiant Rose'

M.A.C Cosmetics – € 23

€ 23

Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer

M.A.C Cosmetics – € 20

€ 20

Mineralize Skinfinish Natural

Mineralize Skinfinish Natural

M.A.C Cosmetics – € 31

€ 31

Mineralize blush in ‘Dainty’

Mineralize blush in 'Dainty'

M.A.C Cosmetics – € 25,50

€ 25,50

Wenkbrauwpotlood in ‘Fling’

Wenkbrauwpotlood in 'Fling'

M.A.C Cosmetics – € 17

€ 17

Lash Supreme Volume Mascara

Lash Supreme Volume Mascara

BE Creative – € 14,95

€ 14,95

 

Totaal aantal producten: 8

Totale kostprijs: € 170,95

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '