Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thermae Grimbergen

Waag je kans!

Thermae Grimbergen blaast 20 kaarsjes uit en jij kan gratis toegang winnen

Hoera, Thermae Grimbergen blaast dit jaar 20 kaarsjes uit! En ter ere van die verjaardag mogen wij 10 gratis toegangskaartjes verloten onder enkele lucky lezeressen.

'The best of Thermae'

Niets zo ontspannend als een dagje dolce far niente in de wellness. Onder dat motto trokken we dan ook met veel plezier richting Thermae Grimbergen om er de beste behandelingen uit twintig jaar thermen uit te testen. Op ons programma: een full body massage met etherische oliën en body & facial treatment op basis van karité. Ideaal voor dat droge wintervelletje!

 

Na de behandelingen verhuizen we – slaapdronken én met een huid zo zacht als babybilletjes  – naar het uitgebreide saunagedeelte, waar je kan kiezen of je mét of zonder badkleding nog even verder gaat genieten van een leeg hoofd en héél véél warmte. Of koude, als je zo moedig bent om de ijsberenvijver te trotseren (respect!). Afsluiten doe je met een heerlijk glas cava en een verrukkelijke maaltijd in het restaurant. En misschien toch ook nog een dame blanche – gewoon om terug op temperatuur te komen, you know...

 

WIN WIN WIN

Het beste nieuws van de dag: ter ere van de twintigste verjaardag van Thermae Grimbergen mogen we tien lezeressen blij maken met een gratis entree voor de thermen. Wil jij wel een dagje gaan relaxen met je lief, je beste vriendin of je mama? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en haal alvast je badjas uit de kast. De wedstrijd loopt nog tot en met donderdag 2 februari, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '