Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lokken zoals die van Rosie Huntington-Whiteley willen we allemaal, toch?

WANT: met de nieuwe lijn van Moroccanoil maak je zelf de perfecte beach waves

We dromen allemaal van nonchalante beach waves. Iets wat ze bij Moroccanoil goed begrepen hebben, want het merk brengt een Texture Line uit die je helpt om deze hippe look te creëren. Bonus: door de verzorgende arganolie voelen je lokken zijdezacht aan.

Stap 1: de beach wave mousse  

Moroccanoil

Na een dagje op het strand hebben we vaak meteen dé perfecte beach waves. Helaas laten de temperaturen momenteel geen duik in de zee toe, maar gelukkig kunnen we deze mooie golven makkelijk zelf creëren. Was je haar eerst en breng vervolgens de beach wave mousse aan. Resultaat? Je haar voelt zacht aan en je kan het makkelijk in model brengen. Pluspunt: er zit geen zout in de mousse, dus het zal je haar niet uitdrogen.
 

Stap 2: de dry texture spray

Moroccanoil
Een veelzijdig product dat je zowel op los als op opgestoken haar kan gebruiken. Spray een beetje op je lokken voor je begint te vlechten of op te steken. Je kapsel zal een stuk beter in model blijven. Je kan dit product ook gebruiken om je look af te werken. Instant volume en een nonchalante look? Yes please!

 

Stap 3: de texture clay

Moroccanoil
Ideaal voor een sexy laagjeskapsel, maar ook dames met kort haar kunnen hun lokken een boost geven. Het product voelt erg zacht aan én het kleeft niet aan je handen. Bovendien geeft het je coupe een matte finish. We like!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '