Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Want willen we er niet allemaal zo goed uitzien als de Parisiennes?

MUSTHAVE: de 6 beautyproducten waar Franse vrouwen bij zweren

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Zodra beauty addicts van de Eurostar stappen in de Parijse Gare du Nord hebben ze maar één vraag: 'Où est la pharmacie la plus proche?'. Modellen, actrices, moderedactrices en visagisten van over de hele wereld zijn geobsedeerd door schoonheidsproducten van Franse makelij en wij begrijpen maar al te goed waarom!

Franse verzorgingsproducten zijn doeltreffend, zonder veel poeha en kosten je geen rib uit je lijf. En het beste nieuws van dit alles? Sinds enkele jaren zijn de meeste merken ook hier verkrijgbaar. Wij zetten onze favorieten op een rijtje.
 

Verzorging tegen onzuiverheden Effaclar Duo

Verzorging tegen onzuiverheden Effaclar Duo

Zij die last hebben van puistjes en onzuiverheden – wie niet, af en toe? – weet hoe moeilijk het is om het gezicht te hydrateren zonder de poriën te verstoppen en het probleem alleen maar erger te maken. Enter: Effaclar Duo. Deze matterende crème-gel voelt zacht en fris aan en is een geschenk uit de hemel voor alle geïrriteerde huidjes. 

 

La Roche-Posay€ 13,65 voor 40 ml bij iU

€ 13,65

Zuiverende reinigingsgel Normadern

Zuiverende reinigingsgel Normadern

Nog een topper voor de onzuivere huid is deze schuimende en alcoholvrije reinigingsgel van Vichy. Hij verwijdert talg zonder het gezicht uit te drogen en kalmeert tegelijkertijd de huid. Exact wat je nodig hebt! 

 

Vichy€ 16,10 voor 400 ml bij iU

€ 16,10

Micellaire Oplossing Sensibio H2O

Micellaire Oplossing Sensibio H2O

Naast stokbrood en Bretoense streepjes is Bioderma volgens ons zowat het beste exportproduct van onze zuiderburen. Het micellair water Sensibio H2O is terug te vinden in de beautycase van elke visagist ter wereld en wij kunnen het succes alleen maar beamen. Het is zacht voor de huid en verwijdert alle laatste restjes make-up van je gezicht. Wij zijn fan!

 

Bioderma – € 16,53 voor 500 ml bij iU

€ 16,53

Gratis waardebon van iU t.w.v. € 10

Gratis waardebon van iU t.w.v. € 10

Goed nieuws! Op SheDeals.be kan je nog tot eind deze maand GRATIS een waardebon t.w.v. € 10 van iU downloaden. Deze bon is geldig in alle 22 winkels van iU alsook de webshop. Alle producten in deze fotogalerij zijn verkrijgbaar bij iU. Download de bon hier

hier

Vetinbrengende doucheolie XeraCalm A.D.

Vetinbrengende doucheolie XeraCalm A.D.

Deze doucheolie van Avène doet de huid heerlijk satijnzacht en comfortabel aanvoelen. Bovendien is hij perfect geschikt voor kinderen gezien hij parfum- en zeepvrij is en niet in de ogen prikt. 

 

Avène€ 15,05 voor 400 ml bij iU

€ 15,05

Instant detoxmasker

Instant detoxmasker

Ook dit ontgiftende gezichtsmasker van Caudalie is een favoriet van menig beautyaddict. De gel-crèmeformule verwijdert opgestapelde onzuiverheden en doet een vermoeide huid weer stralen. Bovendien bevat het voor 99,3% natuurlijke ingrediënten en is het geschikt voor alle huidtypen.

 

Caudalie€ 22,80 voor 75 ml bij iU

€ 22,80

Droogshampoo met havermelk

Droogshampoo met havermelk

Het Franse label Klorane maakt enkel gebruik van plantaardige ingrediënten en de droogshampoo met havermelk is dan ook hun paradepaardje. Hij ruikt erg subtiel, laat geen talkresidu achter op je haarwortels en geeft je lokken opnieuw volume. 

 

Klorane€ 9,59 voor 150 ml bij iU

€ 9,59
 
 
Nog meer leesvoer voor beautyaddicts:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '