Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jij kan erbij zijn!

L’Oréal Professionel organiseert eerste internationale Hair Fashion Night

Duid donderdag 12 mei alvast met stip aan in je agenda, want dan houdt L'Oréal Professionnel zijn allereerste internationale Hair Fashion Night. Ontdek samen met je vriendinnen de laatste kapseltrends, neem deel aan een stylingsessie door een van de topkappers en ga naar huis met een cadeaubon voor een kappersbeurt.

Op donderdag 12 mei kan je in Tour & Taxis Brussel terecht voor de Hair Fashion Night van L'Oréal Professionnel. Op hetzelfde moment vindt dit beautyevent plaats in nog 24 andere landen over de hele wereld. Tussen 18u en 23u kunnen jij en je vriendinnen deelnemen aan verschillende stylingsessies. Om 23u volgt er een glamoureuze party, waarop jij je nieuwe coupe kan showen. Nog niet helemaal zeker over welk kapsel je precies wil? Met L'Oréals nieuwe app Style My Hair kan jij jezelf een complete virtuele make-over geven. 

 

Wil jij erbij zijn?

Neem dan snel een foto van jouw bad hair day, post hem op Instagram met de hashtag #HFNbelgium en volg het account @lorealpro_belgium. Je kan je foto ook rechtstreeks uploaden op de website van Hair Fashion Night. Iedere winnaar ontvangt een uitnodiging voor twee personen.

 

7 van de leukste haartrends voor deze zomer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '