Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Struggle jij met dikke lokken?

10 problemen die alleen meisjes met dik haar begrijpen

Elke vrouw met dikke haren wordt waarschijnlijk overladen met complimentjes over haar mooie volle lokken, maar niemand lijkt te beseffen dat dik haar tot zware struggles kan leiden. Hier volgt een lijstje met beautyproblemen die elk meisje met een dikke bos haar zal herkennen. 

1. Je komt de dag niet door met één enkel elastiekje. Of het zakt het er gewoon uit, of het springt kapot. Daarom heb je altijd wel reserve-elastiekjes op zak

 

2. Je hebt ermee leren leven dat je je niet kan hechten aan die ene mooie borstel. Hij gaat waarschijnlijk toch ten onder aan de immense kracht van je haar. De kans dat hij als winnaar uit de strijd komt, is heel erg klein. 

 

Ariel

 

3. Schuifspeldjes gebruiken is voor jou ook geen pretje. Ze gaan vaak gewoon niet in je haar en áls ze er dan toch ingaan, blijven ze niet zitten of komen ze er ’s avonds uit als hoefijzers

 

4. Je haar stijlen, krullen of opsteken? Daar begin je gewoonweg niet aan. Het neemt te veel tijd in beslag en krullen of een opsteekkapsel blijven niet zitten zoals het hoort. 

 

Bun updo

 

5. Je haren drogen duurt eeuwen. Een gewone haardroger volstaat écht niet. Waar is die bladblazer? 

 

6. Je haar is als de Mount Everest voor je kapper. Hij ziet ze als een ware overwinning! 

 

Haren

 

7. Je lokken zijn de Bermudadriehoek voor alle haaraccessoires. Je vindt zo nu en dan een verloren schuifspeldje terug wanneer je je haren kamt, maar ook elastiekjes en vlinderspeldjes kunnen al eens op mysterieuze wijze achterblijven in je dikke bos haar.

 

8. Vochtig weer is je aartsvijand sinds je geboorte, en het ergste is dat jij de strijd constant verliest. 

 

Hair

 

9. Hoe hard je ook je best doet om een updo bescheiden te houden, zelfs het meest strakke dotje lijkt op een enorme cinnamon roll op je hoofd.

 

10. Je hebt een haat-liefdeverhouding met een paardenstaart. Heel even voel je je fris en vrij, maar dan begint de ellende: je haar is zo heavy, dat je er gewoon hoofdpijn van krijgt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '