Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Chloé Le Drezen

Crazy alert

Dit is misschien wel de vreemdste modeshow die je ooit zal zien

Ontwerper Rick Owens staat bekend om zijn opmerkelijke – understatement van het jaar – modeshows. Vorige keer liepen de mannelijke modellen met hun blote piemel op de catwalk. Tijdens zijn show op Paris Fashion Week kregen de modellen levende accessoires. Gelukkig mochten ze hun killer heels inruilen voor een paar sandalen.

Tijdens de modeshow van Rick Owens ging alle aandacht niet naar de kleren, maar naar de levende(!) accessoires. Sommige modellen waren met hun ruggen tegen elkaar vastgeketend. Andere dames hingen dan weer ondersteboven. Toch is het niet de eerste keer dat de Amerikaanse ontwerper voor controverse zorgt.
 

Paris Fashion Week

Toen hij in januari zijn wintercollectie voor mannen liet zien, was hij al the talk of the town. De ontwerper stuurde zijn modellen namelijk met onblote piemel de catwalk op. Ook nu zorgt Rick Owens voor een heleboel commotie. Het geheel zag er niet alleen awkward uit, maar ook behoorlijk vermoeiend.

Het is niet de eerste keer dat we onze wenkbrauwen ophalen bij het zien van een modeshow. Zo gaf NYFW een nieuwe draai aan contouring, wat een vreemd gezicht was dat! Gelukkig zijn er wel nog shows waar alles om de kleren draait, zoals deze van Tommy Hilfiger.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '