Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

MODENIEUWS: Kylie en Kendall worden designers

Ze brachten eerder al kledinglijnen voor Topshop en het Amerikaanse PacSun uit, maar nu doen de populaire zusjes Jenner het helemaal alleen. De eerste looks bewijzen alleszins al dat de collectie helemaal in de lijn van Kylie en Kendall's stijl zal liggen. Maar zijn ze ook mooi? Aan jullie om te oordelen!

Kendall en Kylie Jenner zijn, ondanks hun jonge leeftijd, de laatste jaren uitgegroeid tot stijliconen, elk met een eigen signature style. Kylie's edgy streetwear kantje en Kendall's liefde voor pastels en vrouwelijke outfits zullen dan ook allebei terugkomen in de collectie, zo stelt vakwebsite Women's Wear Daily. Daarnaast zou de kledinglijn, die de weinig originele naam Kendall+Kylie meekreeg, betaalbaar (alle stuks kosten onder 250 dollar) en tijdloos worden. Ze bestaat vooral uit topjes en jurkjes, maar is aangevuld met enkele jumpsuits, jeans,trenchcoats en zelfs badkledij. De zusjes zullen ook een schoenencollectie uitbrengen onder dezelfde naam.

 

Kylie en Kendall stelden al enkele looks voor die ons een idee geven welke richting de collectie zal uitgaan. Eén ding is zeker: je mag niet bang zijn van een stukje blote buik of been als je je in een Kendall+Kylie-outfit wil hullen. 

 

collectie

Bron: wwd.com

 

Wij zijn alvast benieuwd of de Jenner sisters even succesvol zullen worden in de modewereld als die twee andere zusjes, Mary-Kate en Ashley. To be continued!

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '