Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Styling tips voor shorties

Hoed

Hoed

€ 9,99 – H&M

 

TIP: Een hoed is – net zoals schoenen met een hak – een leuk accessoire als je niet zo groot bent. Simpelweg omdat je een paar centimeters wint. 

Skaterrok

Skaterrok

€ 14,99 – New Look

 

TIP: Ben je klein en heb je een volle boezem, draag dan een onderstuk dat wijd uitloopt om je figuur in balans te brengen. Een korte skaterrok is ideaal omdat die je benen meteen ook langer doet lijken. 

Ripped jeans

Ripped jeans

€ 55 – River Island

 

TIP: Opgerolde broekspijpen zijn all the hype. Als jeansbroek te lang is rol je die dus gewoon een paar keer om. 

Nude pumps

Nude pumps

€ 79,99 – Sacha

 

TIP: Een topper voor shorties: nude pumps met een hoge hak. Vermijd sandalen met een bandje rond je enkel, zo lijken je benen korter. Onder zwarte nylonkousen draag je dan weer beter zwarte pumps om je benen te verlengen. 

Maxi-jurk

Maxi-jurk

€ 14,95 – Vero Moda

 

TIP: Een maxi-jurk is niet het beste kledingstuk als je niet zo groot bent. Wil je er toch graag eens eentje dragen, kies dan voor een minimalistische jurk met niet te veel volume. Een brede maxirok of jurk zal domineren en je nog kleiner doen lijken. 

Hemd

Hemd

€ 26,95 – Vero Moda

 

TIP: Kies voor een hemd of bloes met driekwart mouwen of rol je mouwen op. Zo lijken je armen slanker en geef je je lichaam meer vorm. Is je hemd te lang, stop het dan in je broek of rok of knoop het en draag het als crop top. 

Wat moet je dragen als je niet zo groot bent? En vooral: hoe moet je het dragen? Met deze 6 styling tips zitten shorties sowieso goed.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '