FASHION & BEAUTY

Workshop nagels voor Flair

15 juni 2012
13046_Beautynagels-lakken-100.jpg

 Flair en Ici Paris XL nodigden op 'n doordeweekse maandagavond 10 Flair-surfers uit voor een workshop nagels. Op het programma: verzorging van je handen, nagels lakken, french manicure, cava en hapjes.


IMG 4487.JPG
IMG 4487.JPG

 Elke dag je nagels lakken is niet de truc om met perfect verzorgde handen voor de dag te komen. Wat wel helpt, is je handen goed verzorgen, je handcrème correct inbrengen, je nagelriemen netjes bijwerken, je nagels polijsten... allemaal aparte stappen die broodnodig zijn voor die perfecte handen.

 Nagelworkshop Ici Paris XL

Ici Paris XL bracht haar coach mee om 10 van onze surfers precies uit te leggen hoe je je handen in de watten legt en je nagels laat stralen. Iedereen kreeg daarna de kans om zelf aan de slag te gaan met een speciale techniek. Je kon een klassieke french manicure proberen, stickertjes gebruiken om je nagels te personaliseren of polkadots plaatsen. In het filmpje zie je precies hoe dat allemaal werd aangepakt. Bekijk ook de foto's voor meer sfeer.

Wat is Flair shopping?

Wat wil dit zeggen?

Flair Magic Nail Art

Flair Magic Nail Art

Magic Nail Art: 24 speelse motiefjes stap-voor-stap.Deze hippe beautytrend heeft bij iedereen succes: van modeblogger over student tot carrièrevrouw. Met dit boekje tover je moeiteloos speelse en stoere motiefjes op je nagels! Ben je geen artistiek talent of heb je niet de meest vaste hand? No problem, al wat je nodig hebt, is een beetje oefening en het juiste gereedschap. Over alle basics die je nodig hebt om van start te gaan, vind je uitleg in dit boek. En dan kun je meteen aan de slag met de eenvoudige stappenplannen. Have fun!

Top 5 MEEST GELEZEN

Flair News

Ook interessant

Voor jou: