Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Precies genoeg

De perfecte dosis voor je beautyproducten

Jaag jij je beautyproducten er in no time door? Misschien gebruik je wel meer dan nodig! Dit zijn de ideale maten voor het beste effect.

Zonnecrème

Om je helemaal in te smeren met zonnecrème heb je ongeveer een dosis ter grootte van een aarbei nodig. Natuurlijk mag je ook met verschillende kleine porties werken. Vaak willen we onszelf extra beschermen tegen de zon en smeren we er lustig op los. Het is belangrijk om je regelmatig in te smeren, maar je hoeft niet ineens een halve fles te gebruiken.

Conditioner

Te weinig conditioner en je haar blijft ruw, te veel conditioner en je haar lijkt vet... Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een druif en start aan je slapen. Het zijn vooral de uiteinden van je haar die zorg nodig hebben. Je hoofdhuid heeft niet zo veel conditioner nodig.

Dagcrème

Met je dagcrème zou je je gezicht, je nek én je décolleté moeten insmeren. Een portie ter grootte van een braambes is genoeg. Wrijf je dagcrème goed uit en je zal al snel merken: a little goes a long way!

Shampoo

Tegenwoordig zijn shampoos vaak extra geconcentreerd. Met een handje ter grootte van een framboos kom je er wel. Concentreer je hier vooral op je hoofdhuid. De lengtes van je haar hebben niet zo veel shampoo nodig.

Foundation

Wanneer je een foundation gebruikt, ga je vaak voor een natuurlijke dekking. Het is dus echt niet nodig om je gezicht vol te plamuren met product. Een hoeveelheid ter grootte van een erwtje is meer dan voldoende.

 

Lees ook:

Beauty-must-haves voor in je sporttas

De oeps-overslapen-beautygids

7 goede beautyvoornemens voor 2015

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '