Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ONLY YOU

Een kleurtje voor iedere gelegenheid

ONLY YOU laat je nagels kleur bekennen

Hou jij het graag subtiel wat nagellak betreft? Of zet jij je handen graag in de kijker door je nagels in een fel kleurtje te steken?
Voor elk wat wils bij ONLY YOU, want de nagellakcollectie bestaat uit een regenboog aan kleuren. En voor een potje hoef je niet diep in je buidel te tasten, want je hebt reeds een nagellak voor € 4,95! Begeef je dus snel naar de dichtsbijzijnde ICI PARIS XL om de volledige collectie te ontdekken of stel je geluk op de proef door deel te nemen aan de ONLY YOU-wedstrijd.

De teller bij ONLY YOU staat reeds op 40. Veertig kleurtjes waar je alleen maar blij van kunt worden. Klassiek beige, vurig rood of één van de talloze snoepkleurtjes. Kiezen, dat laten we volledig aan jou over.  

 
Nu is het enkel nog wachten op de eerste echte zonnestralen om die fluokleuren boven te halen. Flashy geel, fluoroze of felgroen... Je handen zullen zeker het centerpiece of attention zijn. Hou jij het fluorisceren liever voor je studieboeken? Dan weet een van de pastelkleuren je vast en zeker te bekoren.
 
 
Begeef je naar een ICI PARIS XL om het complete gamma te ontdekken.

 

Advertisement

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '