Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tom Waes speelt hoofdrol in nieuwe fictiereeks op Eén

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Productiehuis deMENSEN werkt aan een nieuwe fictiereeks voor Eén, waarin Tom Waes de hoofdrol zal vertolken. De opnames starten volgende zomer en de serie zal ten vroegste in 2018 op de buis te zien zijn. 

De nieuwe fictieserie volgt twee agenten die samen undercover gaan in het drugsmilieu. De suspenserijke en zwart-komische reeks, heeft voorlopig ‘Undercover’ als werktitel en is gebaseerd op waargebeurde feiten.
 
Tom Waes (47) neemt de mannelijke hoofdrol voor zijn rekening en kruipt in de huid van een Belgische undercoveragent. Zijn tegenspeelster wordt een Nederlandse actrice, wiens naam later zal worden bekendgemaakt.
De suspenserijke en zwart-komische reeks, heeft voorlopig ‘Undercover’ als werktitel en is gebaseerd op waargebeurde feiten.
 

Waes: 'Ik moest geen twee keer nadenken'

Waes is alvast laaiend enthousiast over zijn nieuwe tv-avontuur. ‘Toen deMENSEN mij vroeg voor deze rol, moest ik geen twee keer nadenken. Acteren is een grote liefde van mij, alleen heb ik er door m’n andere programma’s de voorbije jaren weinig tijd voor gehad.’

 

Tom Waes

Volgens Waes wordt 'Undercover' een razend spannende reeks, maar zal er ook plaats zijn voor humor. ‘Ik heb echt zin om erin te vliegen en kan niet wachten om deze serie voor te stellen aan de kijkers.’

 
Dit is niet de eerste keer dat de waaghals – de laatste tijd vooral bekend om zijn programma’s ‘Reizen Waes’ en ‘Tomtesterom’ – gaat acteren. Hij speelde eerder al mee in o.a. ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Het geslacht De Pauw’ en ‘Aspe’.
 
Nog meer tv-nieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '