Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Joel Hoylaerts/Photo News

Net binnen!

Laura Tesoro mag optreden op Night Of The Proms

De organisatie van Night of the Proms heeft net een extra naam gelost voor hun concerten in ons land. Zo mag Laura Tesoro er op het podium staan en brengt ze onder andere een symfonisch arrangement van haar hit 'What's The Pressure'.

De nadruk ligt dit jaar op Belgische artiesten. Zo gaat naast Laura Tesoro ook Gabriel Rios optreden op Night of the Proms. Naast talent van eigen bodem staan er ook enkele internationale toppers op het podium. Zo werden Chaka Khan, Natasha Bedingfield en Tom Chaplin al eerder aangekondigd door de organisatie.
 

Vandaag werd er bekendgemaakt dat ook Laura Tesoro er zal optreden. De zangeres heeft enkele maanden geleden ons land vertegenwoordigd op het Eurovisiesongfestival en dit jaar presenteert ze samen met Koen Wauters een nieuw programma op VTM. Ze heeft al heel wat bereikt op een korte tijd en nu mag ze ook nog eens optreden tijdens Night of the Proms.
 

Het muziekspektakel gaat van 5 tot 11 november door in het Sportpaleis in Antwerpen en een dag later zal de show ook doorgaan in de Ethias Arena in Hasselt.
 

Nog meer lezen over Laura Tesoro:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '