Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Daarna zette ze hem ook te kakken op Instagram

Jill van ‘Temptation Island’ stuurt schunnig bericht van aanbidder door naar z’n vriendin

Jill krijgt altijd wat ze wil. Deze keer wilde ze een aanbidder zonder manieren eens goed te kijk zetten en dat is haar helemaal gelukt. Een zekere Manu complimenteerde 'sexy meid' Jill via Facebook over haar 'heerlijke tieten'. Gebeurt waarschijnlijk wel vaker, was het niet dat deze aanbidder op z'n profielfoto verliefd staat te wezen met z'n vriendin. En dat vond Jill niet door de beugel kunnen...

De man in kwestie stuurde de 'Temptation Island'-verleidster het volgende pikante berichtje: 'Hey sexy meid, heerlijke tieten heb je echt'. Jill nam een screenshot van het schunnige bericht en stuurde het door naar het meisje op z'n profielfoto, waarmee hij duidelijk een relatie heeft. Daarna zei ze tegen Manu dat ze hoopt dat z'n vriendin er blij mee zal zijn dat hij haar borsten zo mooi vindt, gevolgd door een screenshot van het gesprek tussen Jill en zijn vriendin. Auw.

 

Om er nog een schepje vernedering bovenop te doen, deelde de roodharige Kempense de hele uitwisseling op Instagram met de caption 'Sorry, not sorry!'. Ondanks de vele positieve reacties die ze onder de foto kreeg, verwijderde ze de post ondertussen van haar profiel. Hoe dan ook, het berichtje zal ongetwijfeld vonken geven ten huize meneer Manu. Ach ja, het is onze plicht als vrouw om elkaar te waarschuwen wanneer een man het varken uithangt, toch?

 

 
Bron: Het Laatste Nieuws

 

 

Lees ook:

 

Volgens Chiara zit er meer achter de breuk tussen Luc en Jolien

 

Jolien en Luc van 'Temptation Island' zijn niet langer een koppel

 

Is dit de nieuwe vriendin van Luc van 'Temptation Island'?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '