Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Ze voelt zich naar eigen zeggen weer 16 jaar

‘Thuis’-actrice Tina Maerevoet vond haar nieuw lief op Tinder

Je moet het maar durven: met je bekende kop op Tinder gaan staan. Tina Maerevoet, de 31-jarige actrice die Paulien speelt in 'Thuis', deed het. En met succes! Ze vond er Dries, een architect uit Antwerpen, en voelt zich naar eigen zeggen weer 16 jaar. Schattig!

Prille liefde

 

In Dag Allemaal van deze week staat te lezen dat de 'Thuis'-actrice zich aanmeldde op datingapp Tinder na haar laatste stukgelopen relatie, maar dat ze er niet actief op zat. 'Het is gewoon leuk om te zien wie er interesse heeft in mij', aldus Tina in een interview met Dag Allemaal eind vorig jaar. Een van die geïnteresseerde mannen was de Antwerpse Dries Geysen en die interesse groeide ondertussen uit tot een prille relatie. De 29-jarige Dries staat op onderstaande Instagramfoto te blinken naast niemand minder dan Josje Huisman.

 

 

Tina Maerevoet lief

 

 

Tina is ongetwijfeld erg blij met de ontluikende liefde, maar vindt het nog te vroeg om commentaar te geven, schrijft Dag Allemaal. Op haar Instagram zou ze wel een selfie met een duidelijk zichtbare zuigzoen in haar nek gepost hebben met de caption 'Kijk mama, ik ben weer 16!'. Ondertussen lijkt die foto echter verdwenen te zijn.

 

Hopeloze romanticus

 

Na enkele mislukte relaties, hopen we voor de actrice dat het deze keer wel goed afloopt. Tina vertelde in het verleden aan Dag Allemaal dat ze keer op keer het deksel op de neus kreeg, mede omdat ze een hopeloze romanticus is. 'Ik geef me vollédig in een relatie. Mijn lief betekent álles voor mij. En dan heb ik de neiging om mezelf buitenspel te zetten', liet ze drie jaar geleden optekenen. Bovendien had ze vroeger een jaloers en bezitterig kantje. 'Ik verloor de man van mijn dromen omdat ik té verstikkend was. Ik liep over van de onzekerheid en de schrik om hem te verliezen.' Met haar vroegere fouten in het achterhoofd, komt dat deze keer ongetwijfeld wel goed. Wij wensen Tina en Dries veel geluk samen!

 

 

Meer over 'Thuis':

 

VIDEO: We voelden op de Thuisdag de acteurs aan de tand over de seizoensfinale

 

TEST: welke 'Thuis'-man past het best bij jou?

 

Dé ultieme quiz: ben jij helemaal thuis in 'Thuis'?

 

12 dingen die alleen 'Thuis'-fans begrijpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '