Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© facebook.com/guusendries

De foto's liegen er niet om

Whut? Asparaguus-Dries vernielt eigen restaurant

Wat hem bezielde weet niemand, maar feit is dat de joviale Dries Nuitten – die enkele maanden geleden 'Mijn Pop-Up Restaurant' won – zijn eigen Asparaguus gisterenavond kort en klein sloeg. De Hasseltse dancing Versuz, waarboven het restaurant gelegen is, zette de samenwerking onmiddellijk stop.

Sinds juli baatten best buddies Dries Nuitten en Guus Coppens boven discotheek Versuz de pop-up Asparaguus uit. De twee zetten daar hun avontuur verder, nadat ze de eindoverwinning in het VTM-programma 'Mijn Pop-Up Restaurant' in de wacht hadden gesleept. Maar nu heeft maître Dries daar een einde aan gemaakt door in een enorme woedeuitbarsting zowel de zaal als de keuken van het restaurant volledig te vernielen. Volgens klanten had Dries eerder die avond moeite met simpele handelingen, zoals het bedienen van een lichtschakelaar, en rook hij naar alcohol.

 

Asparaguus

 

Het is niet duidelijk wat de stoppen bij Dries deed doorslaan. Kok Guus zou op het moment van het voorval niet in de zaak aanwezig geweest zijn. Politieagenten hebben Dries, die zelfs door hen moeilijk te bedaren was, meegenomen naar het commisariaat om te ontnuchteren. Versuz heeft ondertussen de samenwerking met Dries stopgezet en een klacht ingediend tegen hem. Er wordt wel nog bekeken of er een verdere samenwerking met Guus zou kunnen zijn.

 

 

Asparaguus

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '