Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Strike a pose!

3 tips om te stralen op foto’s

Elke keer kijk je uit naar de foto's van dat laatste feestje met je vriendinnen, om dan uiteindelijk te concluderen dat het lijkt alsof je drie kinnen hebt én een arm waartegen werkelijk niemand het wil opnemen in een partijtje armworstelen. Bekend scenario? Flair heeft de oplossing!

  • Zorg er altijd voor dat je je kin lichtjes vooruit steekt en til je hoofd een beetje omhoog, zo vermijd je dat het lijkt alsof je kin het gezelschap heeft van wat ongewenste soortgenoten. Een handig trucje: druk je tong lichtjes tegen je voorste tanden, zo lijkt het erg natuurlijk.
     
  • Verzorg je houding: trek je schouders naar achter en sta recht. Wil je voorkomen dat je arm drie keer zo dik lijkt als hij werkelijk is, plaats dan je hand in je middel om te vermijden dat je arm tegen je lichaam plakt. Probeer ook lichtjes je spieren op te spannen.
     
  • Lach met heel je gezicht. Niks lijkt zo geforceerd als een foto waar je met je mond dicht op staat. Zorg ervoor dat je ook met je ogen lacht, als je staart, zal je lach niet oprecht lijken.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '