Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Kom maar op

Een platte buik in 2 weken? Volgens deze man kan het

Lig jij over enkele weken op een zonnig strand te bakken, maar vind jij je lichaam nog niet helemaal bikiniproof? Wel, dan hebben wij een nieuwtje dat je heel erg leuk gaat vinden!

Als we James Duigan, de bedenker van 'Bodyism', mogen geloven, is een bikiniproof body heel haalbaar in slechts twee weken tijd. Oké, je moet je niet verwachten aan een sixpack, maar een strakkere en plattere buik zou volgens Duigan helemaal mogelijk moeten zijn.

 

Goed dieet

Duigan laat in zijn boeken over een gezonde levensstijl namelijk weten dat vooral een goed dieet erg belangrijk is om die strakke body on point te krijgen. Wat je dus moet doen volgens hen: zoveel mogelijk voedingsmiddelen met cafeïne en geraffineerde suikers vermijden en ook alcohol en bewerkte voedingsmiddelen laten staan. Die zorgen namelijk voor een opgeblazen gevoel, waardoor je buik dikker zal lijken.

 

Work, work, work

Maar naast een gezond dieet blijft ook sporten key als je binnen de twee weken een strakke buik wil krijgen. Duigan raadt aan om vijf keer per week aan weerstandstraining te doen, een reeks activiteiten waarbij je dus gewichten, machines en lichaamsgewicht gebruikt om spieren te ontwikkelen. Ook planking zou volgens hem gigantisch succesvol zijn. Je hebt dus wel flink wat doorzettingsvermogen en wilskracht nodig, maar onthoud: it's possible!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '