Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij gingen testen!

Voor een prikje naar de wellness tijdens de Relaxy Verwenweken

Dat we graag de hele dag in de wellness gaan relaxen en daarbij het liefst ook nog een zalige massage boeken zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten, dat hebben ze bij Relaxy helemaal begrepen. Nog tot en met 14 mei houden ze immers de Relaxy Verwenweken, waarbij je voor een prikje naar de wellness kan!

Relax to the max

Als grootste online platform voor sauna en wellness in Vlaanderen verzamelt Relaxy een duidelijk overzicht van alle privésauna’s, publieke sauna’s en wellnessovernachtingen van 204 partners.

 

Om ervoor te zorgen dat je je perfecte relaxmoment zonder al te veel moeite kan vinden, zijn er verschillende zoekcriteria waarop je kan gaan filteren. Ga je liever in de buurt relaxen of boek je meteen een wellnessarrangement met overnachting verder weg? Privé met z'n tweetjes genieten of liever het ruime aanbod van de publieke sauna verkennen? Met de recensies van andere gebruikers heb je meteen een handige leidraad.

 

Wil je voor een zacht prijsje naar de sauna? Dit is het moment! Nog tot en met 14 mei organiseert Relaxy zijn allereerste Relaxy Verwenweken, waardoor jij kan genieten van fantastische arrangementen en unieke kortingen bij verschillende wellnesscentra. Ideaal voor wat qualitytime met je lief of je vriendinnen, of als Moederdagcadeau!

 

Uitgetest: verwenarrangement bij Zensation 

In het teken van de Relaxy Verwenweken mochten wij het verwenarrangement gaan testen bij Zensation in Heist-op-den-Berg. Twee uur lang ontspannen in onze eigen privé-unit en daarna genieten van enkele heerlijke beauty treatments? Yes, please! 

 

Ons vier uur durende arrangement beginnen we dus in onze privé-unit met sauna (we mogen zelf het geurtje kiezen!), stoombad, infraroodsauna, jacuzzi en verwarmd zwembad. Eerlijk: we weten niet waar te beginnen. Om onze sauna-ervaring nog beter te maken, krijgen we elk een flesje water (hydrateren is immers belangrijk) en worden we verwend met een lekker hapje en drankje.

 

Tien minuutjes voor het einde van ons saunagedeelte worden we opgeroepen om ons klaar te maken voor de behandelingen. Op het menu: een voetbadritueel, een persoonlijke anti-aging gelaatsbehandeling voor alle leeftijden, een ontspanningsritueel, een aromatische peeling en een holistische massage met een prikkelende geurreis. En wat was dat hemels!

 

Zelf proberen? De promoties tijdens de Relaxy Verwenweken lopen nog tot en met 14 mei en vouchers zijn drie maanden geldig. Wij boeken meteen een nieuw arrangement!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '