Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shannon Neuman

Je raadt nooit waar de foto getrokken is.

Achter deze vrolijke selfie zit een mooie boodschap

Wat is er zo speciaal aan een selfie van een lachend koppel? Niet veel, tenzij het voorgenoemde duo geen koppel meer vormt en de foto getrokken werd op de dag dat ze een scheiding aanvroegen. Shannon Neuman legt in een Facebookpost uit waarom zij en haar soon to be ex zo vrolijk lijken.

Shannon en Chris Neumann uit New York willen met hun selfie een voorbeeld stellen voor andere ouders die in een scheiding verwikkeld zijn. De twee bewijzen namelijk dat het mogelijk is om, voor de kinderen, in een goede verstandhouding uit elkaar te gaan, zodat ze niet keer op keer gedwongen worden te kiezen voor een van de twee kampen.

 

 

Here's Chris Neuman and I yesterday after filing for divorce! But we're smiling?! Yep, we're kooky like that. Are we...

Posted by Shannon Neuman on Jueves, 27 de agosto de 2015

 

 

Shannon wil personen in dezelfde situatie eraan herinneren dat de liefde voor de kinderen belangrijker is dan de rancuneuze gevoelens die je koestert voor elkaar. Een scheiding hoeft niet noodzakelijk schadelijk te zijn voor de kroost, zo lang ze niet verwikkeld geraken in een oorlog tussen de ouders. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar een wake up call af en toe kan alleen maar helpen. Mooi gezegd, Neumanns!

 

 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '