Body & Mind

Wat je oogkleur over jou vertelt

Martine Verhoeven10 februari 2014Martine Verhoeven
oogkleur_blauw_groen_bruin_weetjes

Hoe zie jij er uit door de ogen van een ander? Je oogkleur zou blijkbaar veel over je persoonlijkheid verraden. Klopt het bij jou?

1. Bruine ogen

 

Heb je bruine kijkers?Jij zou een erg betrouwbare indruk geven. Mensen met bruine ogen worden om die reden ook vaak als lief, veilig en conservatief gezien. Bruin is de meest voorkomende oogkleur, en daarom -op het eerste zicht- niet erg bijzonder. Maar laat je niet misleiden: diepbruine ogen zijn schijnbaar ook het meest sexy. Score!

 

2. Blauwe ogen

 

Blauw, de kleur van de jeugd! Mensen met blauwe ogen geven een jonge en speelse indruk. Ooit hebben we allemaal blauwe ogen gehad: in de eerste week na de geboorte hebben alle baby's donkerblauwe ogen. Pas daarna veranderen de ogen langzaam naar hun 'echte' kleur. Vandaar de term 'baby blue'.

 

3. Groene ogen

 

Ken je de groene ogen van Robert Pattinson? Om in weg te zinken. Daar is een reden voor! Groene ogen komen niet vaak voor, wat ze best uitzonderlijk maakt. Daarom geven ze een erg mysterieuze, en zelfs hypnotiserende indruk. Iemand met groene kijkers zou niet snel over zich heen laten lopen: ze symboliseren pittigheid en gedrevenheid.

 

4. Grijze ogen

 

Mensen met grijze ogen zouden een erg verfijnde en intelligente indruk geven. Ook creativiteit en leiderschap zouden typerend zijn voor mensen met grijze kijkers. Ben jij er daar één van? Dan zijn er veel mensen die graag in jouw gezelschap vertoeven, omdat je rust en controle uitstraalt.

Het leukste van Flair in je mailbox?

Schrijf je nu in op onze newsletter!

Superkorting voor Flair lezeressen op Shedeals.be

Leuke koelzak voor slechts € 14,95

Leuke koelzak voor slechts € 14,95

Met dit mooie weer kunnen wij maar aan twee dingen denken: picknick en strand! Maar niets zo vervelend als een platte banaan of warme frisdrank. Daarom hebben wij nu deze leuke koeltassen voor jou. Ze zijn ideaal om al je dranken en slaatjes koel te houden op warme dagen.

Tijdelijk voor maar € 14.95 € 29.95 Nu kopen

Top 5 MEEST GELEZEN

Flair News

Ook interessant

Voor jou: