Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Last van een droge huid? Zo los je het op!

In de winter krijgt onze huid het soms zwaar te verduren. Heb je last van een droog velletje of andere winterse kwaaltjes? Met deze tips transformeer je je huid tot een waar babyvelletje.

  •  Scrubben

We doen het veel te weinig! Toch is dat korrelige goedje dé remedie tegen een droge huid. Je mag je huid zeker één keer per week insmeren met een scrub. Zo verwijder je alle dode huidcellen. Wedden dat je huid achteraf ongelooflijk zacht aanvoelt?

 

  • Hydrateren

Smeren maar! Net zoals je in de zomer regelmatig moet smeren met zonnecrème, moet je dat tijdens de winter doen met een goede hydraterende crème. Het beste moment om een vochtinbrengende crème te gebruiken? Net wanneer je uit de douche komt. Je huid is dan nog vochtig en zal het goedje sneller absorberen.

 

  •  Lippenbalsem

Wat je standaard in je make-upcollectie moet hebben, is een goede lippenbalsem. Maak het smeren een onderdeel van je ochtendritueel en neem die lifesaver vervolgens mee in je handtas. Zo blijven je lippen de hele dag door gehydrateerd.

 

  • Handcrème

Ook onze handen verdienen extra verzorging tijdens de wintermaanden. Draag zeker een paar handschoenen tegen de kou wanneer je naar buiten gaat. Ook een handcrème stop je tijdens de wintermaanden het best in je handtas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '