Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

De voor & na van Elodie

Elodie (29): ‘Een nieuwe look van kop tot teen! Ik wil er vrouwelijker en volwassener uitzien. Bovendien is mijn relatie net afgelopen, tijd om mezelf een boost te geven.'

Voor & na

 

Bodyanalyse

  • Élodie heeft met haar 1m67 een gemiddelde lengte.
  • Ze heeft typische vrouwelijke vormen en alles is mooi in proportie.
  • Wat haar het meeste stoort? Haar dijen zijn naar haar zin niet slank genoeg.

 

De coupe

Élodie ging van donkerblond haar naar een mix van warm kastanjebruin en koper. De lichte highlights frissen alles wat op. De kapper koos voor een lengte tot op de schouders en een schuine pony. Het haar opknippen versterkt haar natuurlijke waves. Ze kan haar krullen de hele dag behouden door een speciale verzorging aan te brengen voor gekruld haar én af te werken met het brede opzetstuk van de haardroger.

 

Make-uptips

Onmisbaar om haar helblauwe ogen in de verf te zetten? Een flinke laag zwarte mascara. Een zilvergrijze oogschaduw past perfect bij de kleur van haar ogen. Om haar bruine kleurtje wat te versterken kan ze een bronzing poeder aanbrengen met een grote kwast. Een zachtbruine lipstick geeft haar lippen wat kleur en houdt ze natuurlijk.

 

Elodies toolkit

Voor & na

 

  • Het Terracotta Bronzing Poeder is onmisbaar om een natuurlijke bruine teint op je gezicht te toveren – € 40 – Guerlain, bij de parfumerie.
  • Het Smokey Eyeshadows palette geeft je ogen een intense metallic look – € 4,99 – H&M.
  • De Katerina Pure Moist Lipstick is een zachtpaarse lipstick die je met je vinger kan aanbrengen voor een subtiele lip stain – € 23 – Jane Iredale, www.janeiredale.com.
  • Catwalk Curl Collection Curleqsue geeft je natuurlijke waves meer volume – € 25,20 – Tigi, www.tigiprofessional.com.

 

Voor & na

Styling do's

  • Heb je blauwe ogen? Dan is een top in dezelfde kleur altijd een topper om ze extra te laten poppen.  
  • Élodies borsten zijn niet te groot en niet te klein, dus ze kan gerust een extra knoopje losdoen om wat decolleté te tonen.   
  • Zowel de hak als de spitse tip van de pumps zorgen voor een optische verlening van Elodies benen. Hoge laarzen kan ze beter vermijden, die laten haar benen korter lijken. Lagere modellen zoals enkellaarsjes kunnen wel.  

 

Bloes – € 12,99 – Pull & Bear. Skinny jeans – € 110 – Pepe Jeans. Pumps – € 105 – Dune.

 

Zin om deel te nemen en jezelf op een nieuwe look te trakteren?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '