Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hot right now: papieren make-up

Ladies, listen up! Dankzij de papieren make-up van Mai Couture kan je op drukke dagen je traditionele (uitpuilende) make-up tas gewoon thuis laten. 

Make-up van papier?

Papieren make-up, je leest het goed. Mai Couture creeërde blaadjes papier die geinjecteerd zijn met foundation, blush en bronzer voor een instant resultaat. Je neemt een velletje papier uit het boekje, brengt dat aan over het hele gezicht en klaar is kees! Hoe meer druk je uitoefent, hoe intenser de kleur zal zijn. 

 

Move over, vloeibare foundation?

De traditionele make-up zal het waarschijnlijk nooit vervangen, maar toch brengt het een paar voordelen met zich mee. Zo moet je niet elke keer met je hele make-up tas zeulen en is het superhandig voor op het openbaar vervoer of in het vliegtuig. Daarnaast moet je ook minder al die make-up borstels schoonmaken, want na gebruik gooi je het blaadje gewoon weg. Hallo, extra minuten slaap in de ochtend!

Quanta costa?

Een boekje met Blush-blaadjes heb je al voor een luttele € 22,50. Voor € 40 beschik je over 100 velletjes Foundation of Bronzer. De papieren make-up van Mai Couture is vanaf nu beschikbaar in de Londense beautyMART winkels of online via www.thisisbeautymart.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '