Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

De voor & na van Indra

Indra (21): 'Ik ben heel onzeker en zou graag wat tips van Flair krijgen. Ik wil er graag wat zelfverzekerder uitzien. Een look à la Rihanna zou ik wel eens willen uitproberen.'

[sm-rambla-embed][VIDEO_11175][/sm-rambla-embed]

 

Bodyanalyse

  • Indra is 1m59 en was graag wat groter geweest.
  • Sinds ze studeert, heeft ze weinig tijd om te sporten. Dat ziet ze aan haar buik. Ook haar bovenbenen hadden volgens haar wat slanker gemogen. 
  • Hoewel ze vindt dat ze iets steviger zouden mogen zijn, is ze best trots op haar billen en borsten.

 

De coupe

Indra had lichtblonde highlights in haar haar. De kapper zette er een donkerblonde kleurshampoo over, waardoor de lichtere stukken er nog subtiel doorkomen. Het haar werd in de nek korter geknipt. Haar pony was erg kort en is naar de andere kant gelegd, zodat hij langer lijkt. Zelf kan ze het best wat droge wax over haar handen verdelen en

 

Make-uptips

Indra heeft permanente make-up onder en boven haar ogen. Om haar blik wat te verzachten, kan ze een oogschaduwcrème gebruiken, bijvoorbeeld in een groengrijze tint. Om haar dunne wenkbrauwen wat zachter en voller te maken, kan ze een potlood of wenkbrauwpaletje gebruiken. Een glanzende blush in een zachte aardetint geeft haar gezicht een natuurlijke glow.  

 

Indra’s toolkit

Voor & na

 

  • Het Eyebrow Duo Wax & Powder bevat een was om je wenkbrauwen in vorm te brengen en een natuurlijk poeder om ze op te vullen – € 11,99 – Une bij Di en Inno.
  • De Silky Touch Blush geeft je wangen een gezonde kleur met een zijdezachte finish – € 2,59 – Essence bij de drogist.
  • Cream Colour Base in 'Au Nature'is een basis in crèmetextuur die je alleen of in combinatie met een oogschaduwpoeder kan gebruiken op je ogen – € 18,50 – M.A.C. 

 

button Goed nieuws: je kan Flair ook lezen op je tablet! Download snel de gratis app op MagStore en lees je favoriete magazine altijd en overal. Heb je een abonnement op de papieren Flair? Dan is je toegang tot de digitale Flair inbegrepen.

 

 

 

Zin om deel te nemen en jezelf op een nieuwe look te trakteren?

inschrijven relooking flair

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '