Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© OPI

Beautynieuws: LAKSTORE in Antwerpen

Zoek je ons dit weekend? Grote kans dat je ons tegen het lijf loopt in De Burburestraat. Daar opent namelijk vandaag de allereerste LAKSTORE. Wedden dat je zelfs je lief meegetroond krijgt? LAKSTORE heeft namelijk ook een gezellige lounge voor een koffie of sapje.

Het idee

Nagellak is booming. De crisis zorgde ervoor dat dit één van de meest verkochte beauty-items bleef, omdat je met een laag budget toch kan experimenteren. De LAKSTORE speelt hierop in: je kan je nagels laten lakken in één van de 200 (!) kleurtjes. Wil je liever een langer houdend effect? Dan ga je voor semipermanente lak en kan je uit 100 tinten kiezen.

Voor 9 euro kan je je nagels laten lakken, semi-permanente lak kost 43 euro.

Ook mannen en kinderen hier terecht voor een treatment op maat. Voor de mannen is er de manicure voor 25 euro, voor kids de Tuttefrut-behandeling van 10 euro waarbij de nageltjes gevijld en zorgvuldig gelakt worden, inclusief base- en topcoat.

De shop

Er is ook een winkel waar je -hou je hart even vast- uit maar liefst 400 kleuren nagellak kan kiezen van de merken O.P.I. en Faby, twee van de beste nagellakmerken in beautyland.

De lounge

No worries about het lief, terwijl jij kiest, kan hij loungen met een koffie of sapje. Of twee, want toegegeven, met 400 kleuren nagellak in het aanbod kan het eventjes duren voor jij rond bent.

Extraatjes

Een verjaardagsfeestje of vrijgezellenparty gepland? Informeer eens bij de LAKSTORE voor hun aanbod van workshops.

Waar en wanneer?

Vanaf 18 april is de LAKSTORE open op dinsdag en woensdag (10u30-19U), donderdag (13u-22u), vrijdag (11u-19u30) en zaterdag (10u-18u30).

Place to be: De Burburestraat 2A, Antwerpen, www.lakstore.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '