Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DermaZen

Lastige huid? Probeer deze bodywear!

Huidirritaties, acné en eczeem zijn vanaf nu verleden tijd. Of tenminste, volgens DermaZen! Zij brengen vernieuwende bodywear op de markt. Dat zit niet alleen heerlijk, maar is ook érg goed voor je huid.  

 

DermaZen komt met ondergoed en bodywear speciaal voor volwassenen en kinderen met huidproblemen. Hoe dat werkt? In de vezels van het ondergoed zit zink verwerkt. En dat heeft een rustgevende en regenerende werking op je huid.

 

Zink zorgt ervoor dat wondjes genezen, jeuk en irritaties verdwijnen en droge of allergische huidjes verbeteren. Ook werkt het vochtregulerend en antibacterieel. Goed nieuws dus ook voor enthousiaste zweters!

 

Door de gladde vezels is er minder wrijving met de huid, en voelt de bodywear silky smooth aan. En mooi meegenomen: de vezels zijn 100% van natuurlijke oorsprong. Zo weet je zeker dat je undies milieubewust én duurzaam zijn.

 

DermaZen maakt kleren voor mannen en vrouwen, voor kinderen en voor baby's. Het ondergoed is zowel met lange als korte mouwen en pijpen verkrijgkbaar. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende kleuren, en voor baby's zijn er zowel body's als wanten en mutsjes (cute!) verkrijgbaar.

 

Bestellen kan op www.dermazen-medical.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '