Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

Bizarre beautyweetjes

Wist je dat de nagel van je middelvinger sneller groeit dan de rest? En dat je gemiddeld 85 dagen in je leven je benen onthaart? Wij verzamelden de meest gekke beautyweetjes van het web. 

Je nagel aan je middelvinger groeit het snelst

Het traagst groeit de nagel van je duim. Je nagels aan je dominante hand (waarmee je schrijft) groeien ook vlugger. Nog meer nagelweetjes: je vingernagels groeien drie tot vier keer zo snel dan je teennagels. Bij warm weer en overdag groeien je nagels sneller dan bij koude temperaturen of 's nachts. De duurste nagellak kost trouwens 130000 dollar, een gouden lakje van Models Own in een flesje met meer dan 1000 diamantjes.

Een getekende wenkbrauw is not done

Ruim 21 procent van de vrouwen vindt een getekende wenkbrauw de ergste beautyblunder aller tijden.

Drie op vier vrouwen gebruikt mascara

Dit maakt van mascara het populairste beautyproduct uit de make-uptas, op de voet gevolgd door eyeliner en concealer. Een vrouw zou gemiddeld 2200 pond uitgeven aan mascara alleen.

85 dagen je benen ontharen

Een vrouw is gemiddeld 85 dagen in haar leven in de weer met scheerschuim, mesjes en waxstrips op haar benen.

Bad-tijd

Een vrouw zou gemiddeld 2 jaar van haar leven doorbrengen in de badkamer. Anderzijds brengt 61% van de vrouwen minder dan een kwartier door in de badkamer 's ochtends.

Twee Chanels per minuut

Chanel No.5  blijkt niet enkel de alltime favorite van Marilyn Monroe. Nadat dit parfum in 1919 op de markt kwam, bleef de verkoop stijgen. Nog steeds gaat er om de dertig seconden een flesje over de toonbank.

Blonde mensen hebben meer haar

Natuurlijke blondjes hebben zo'n 140.000 haren op hun hoofd, terwijl mensen met rood haar het slechts met 80.000 stuks moeten doen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '