Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Avanca

Een ideaal cadeau voor Moederdag!

WIN: een Avanca Mobile Lifestyle-pakket t.w.v. € 250

Het is bijna Moederdag, dus je wil je mama binnenkort extra hard in de bloemetjes zetten. Heb je nog geen cadeautje en ook geen flauw idee wat je haar kan geven? Flair to the rescue! Wij mogen namelijk 4 Avanca Mobile Lifestyle-pakketten t.w.v. € 250 weggeven! Ideaal voor je mama (of voor jezelf, natuurlijk).

Avanca

Bij Avanca draait alles om technologie, van smartphones over tablets tot laptops. Ze ontwikkelen accessoires voor alle mobiele apparaten, voor in huis, om te sporten... Kortom: er is een gadget voor elke activiteit! Hun producten hebben een prachtig design en hun doel is om te blijven vernieuwen. Ze gaan dus voor functionele innovaties met een mooi design

Wij mogen enkele van hun technologische snufjes weggeven, hoera! Dit zit allemaal in het Avanca Mobile Lifestyle-pakket t.w.v. € 250:

 

WIN-WIN-WIN

Wil jij kans maken op dit super leuke Mobile Lifestyle-pakket van Avanca? Vul dan onderstaande vraag in, laat je gegevens achter en fingers crossed! De wedstrijd loopt van 1 mei t.e.m. 8 mei, middernacht. Hier vind je het wedstrijdreglement. Succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content