Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Triumph

Maak kans op een prachtig setje van Triumph!

WIN: een setje van Triaction by Triumph

Triumph is een lingeriemerk dat de veelzijdige vrouw hélemaal begrijpt. Wij vrouwen leiden een actief leven en sporten niet enkel om gezond te blijven, maar ook om onze vriendinnen te zien en bij te babbelen. We willen dan ook niets liever dan dat stijl en functionaliteit perfect samengaan. Triumph bedacht daarom de collectie 'Triaction by Triumph', sportbeha's met een populaire fit en helemaal hip. En wij mogen zo'n setje weggeven aan een van onze lezeressen!

Wat zou het leuk zijn om je sportkleding ook buiten de fitness te kunnen dragen! Hiervoor bedacht Triumph dé oplossing: de 'Triaction by Triumph'-collectie, trendy beha's die ook nog eens extreem ondersteunend én comfortabel zijn. De collectie heeft een stijl voor elk figuur en een 'bounce control', gecertificeerd door de wereldwijd erkende Research Group in Breast Health aan de Universiteit in Portsmouth. 

 

 We weten dat de moderne vrouw haar sportkleding in de sportschool wil dragen, maar ook op straat, of in een café met vrienden. Hiervoor hebben we Triaction by Triumph ontwikkeld. Het resultaat is een multi-sport, high performance, perfect passende, maar stijlgedreven collectie, die vrouwen de vrijheid geeft te trainen waar, wanneer en hoe ze dat willen.

 

Dit seizoen introduceert Triumph een nieuwe technologie, die fashion met functionaliteit combineert. Ze brengen maar liefst zeven verschillende soorten sportbeha’s uit in de ‘Triaction by Triumph’-collectie. We sommen ze even voor je op.

 

Dynamic Lite is ontworpen aan de hand van een 3D powertech proces om zo een anti-bounce effect te krijgen en een aangenaam draagcomfort, dat zich aanpast aan je vrouwelijke rondingen. De Magic Motion sportbeha’s zijn gebaseerd op Triumphs best-selling pasvormen, met quick dry-eigenschappen. De Hybrid Lite P sportbeha met lichtgewatteerde cups zorgt voor mooie welgevormde rondingen. De lichtste beha zonder vulling of beugel is de Extreme Lite N. Deze beha is daarmee gegarandeerd een van de meest ondersteunende modellen op de markt.

 

De Control Boost sportbeha heeft dan weer een perfecte fit voor grotere cupmaten. Een rits aan de voorzijde maakt de beha gemakkelijker aan te trekken, terwijl de racerback verzekert van comfort. De Magic Motion MWP beha’s met vulling introduceren de innovatieve soft-touch Magic Wire Air in sportswear, de stijl heeft een fashion-forward en vrouwelijke look. De Magic Motion MWHU push-upbeha geeft de buste een extra lift en is ontworpen om de rondingen van een vrouw, tijdens de work-out, te accentueren.

 

De SS17 lijn is verkrijgbaar bij Triumph winkels en via triumph.com.

 

WIN WIN WIN

Wil jij ook graag sporten of rondhuppelen in deze mooie sportbeha’s van de ‘Triaction by Triumph’-collectie? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk één setje weggeven. Beantwoord hieronder de wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en misschien sta jij binnenkort wel te shinen in de fitness! De wedstrijd loopt van 27 maart tot 3 april, middernacht. Het wedstrijdreglement vind je hier. Good luck ladies!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content