Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Yves Rocher

Een echte must have in je make-uptasje!

Deze week bij Flair: GRATIS Cushion Foundation van Yves Rocher t.w.v. € 29,90

Deze week vind je bij Flair een bon om een gratis Pure Light Cushion Foundation van Yves Rocher t.w.v. €29,90 af te halen in een Yves Rocher-winkel naar keuze. Hoera!

De Cushion Foundation van Yves Roucher geeft je huid een egale, frisse en stralende teint waar je ook bent. De onderzoekers van Yves Rocher hebben zich voor deze foundation laten inspireren door de schoonheidsgeheimen van Koreaanse vrouwen. De luchtige Cushion Foundation combineert het praktische van een compactpoeder met het lichte en stralende effect van een vloeibare foundation. Je huid straalt meteen en rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. De foundation zit in een handig meeneemformaat zodat je op elk moment van de dag je teint kan bijwerken. 

 

Het geheim van de foundation zit in de formule. Die is gemaakt van Babassu-olie, afkomstig uit de zaadjes van de Zuid-Amerikaanse Babassupalm die heel wat voedende eigenschappen bevat. De Cushion Foundation bevat geen parfum of parabenen, is onder dermatologisch toezicht getest en bevat geen sporen van dieren. 

 

 

ACTIE

Hoe kan je deze Cushion Foundation t.w.v. €29,90  GRATIS uitproberen? Wél, deze week zit er aan je Flair een bon om in een Yves Rocher-winkel naar keuze de Cushion Foundation helemaal gratis en voor niets te gaan afhalen! Het enige wat je moet doen is naar de Yves Rocher website surfen en je gegevens invullen waarna je een unieke code zal krijgen die je kan invullen op de bon. Met die bon ga je naar je dichtstbijzijnde Yves Rocher-winkel, en jij gaat met een Cushion Foundation terug naar huis! De actie is geldig van 28 maart tot 18 april zolang de voorraad strekt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content