Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Aberlour

Geniet met je lief of een vriendin van een overheerlijk diner met aangepaste whisky's.

WIN: duotickets voor Aberlour Origins, een exclusief whiskydiner, bereid door 2 topchefs

Ooit al een glaasje whisky bij het diner gedronken? Nee? Dat wordt dan dringend tijd. Het Schotse whiskymerk Aberlour creëerde speciaal voor jou dé ideale setting voor je whiskyontmaagding. Een diner, bereid door twee topchefs mét aangepaste Aberlour-whisky's. Wij beginnen al te likkebaarden.

Wat?

 

Aberlour Origins is een slow experience met twee topchefs, topwhisky's en maar 40 beschikbare stoeltjes voor gelukzakken die mogen meegenieten van het exclusieve diner.

 

Eerst zal herborist Ben Brumagne je kennis laten maken met de geheime smaken van de natuur. Nadien bereiden Pierre Hacha (barbecue-expert en wereldkampioen BBQ & Outdoor Cooking in 2003) en Alex Joseph (Californische chef van restaurant Rouge Tomate in Elsene en verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015-wedstrijd) een zalig diner met behulp van hout, vuur en kolen. Back to basics!

 

Bij elk gerecht krijg je een andere Aberlour-whisky voorgeschoteld. Aberlour Origins bewijst dat foodpairing duidelijk niet alleen met bier of wijn, maar ook met whisky kan! Wij geven duotickets weg voor het exclusieve event. Zin in een gratis whiskydiner met je lief, je mama of een vriendin? Lees dan zeker verder!

 

Waar?

 

In de Secret Garden van wijlen mode-ontwerpster Kaat Tilley. Een unieke locatie!

Asbeekstraat 12

Asbeek

 

Wanneer?

 

Op vrijdag 2 december om 16u

 

Niet gewonnen?

 

De winnaars worden ten laatste dinsdagavond 29 november 2016 per mail gecontacteerd. Houd dus zeker je mailbox goed in de gaten!

Behoor jij niet tot de gelukkigen, dan kan je nog steeds hier een plekje reserveren voor € 85 per stoel.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content