Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Stralend de zomer in!

Tijd om jezelf te verwennen: scoor een zomergoodiebag met 40% korting

Wil jij deze zomer in topvorm zijn? Dan is smeren en hydrateren de boodschap. Omega Pharma biedt Flairfans maar liefst 40% korting op een goodiebag vol verzorgingsproductjes om je klaar te stomen voor de zomer. Tijd om jezelf eens goed te verwennen!

Wat houdt deze aanbieding in?

 

Je betaalt nu slechts € 45 voor een verwenpakket ter waarde van € 75,40. Van bodylotion tot olie, met de volgende producten ga je sowieso een topzomer tegemoet.

 

Omega Pharma goodiebag

 

  • 1. Bodysol Hammam Spa droogshampoo (150ml, € 6,99): Frist je haar op zonder het te wassen. Werkt conditionerend, maakt het haar glanzend, zacht en geeft het meer volume. Zelfs op donker haar onzichtbaar.
  • 2. Bodysol Hammam Spa handwash (300ml, € 5,99): Reinigende en milde handzeep voor dagelijks gebruik. Met water-mint-extract: wilde munt met anti-oxiderende eigenschappen, verfrist en beschermt.
  • 3. Dermalex Pure Moments bodylotion (200ml, € 11,50): Heerlijke, intens hydraterende bodymilk, verrijkt met teunisbloemolie. Kalmeert en verzacht de droge en gevoelige huid.
  • 4. Dermalex Pure Moments showercream (200ml, € 8,99): De perfecte mix van een zachtreinigende douchegel en een hydraterende bodycrème. Hij laat meteen een onzichtbare beschermlaag achter op de huid, waardoor je huid zijdezacht aanvoelt vanaf het moment dat je uit de douche stapt.
  • 5. Bergasol melkspray SPF 20 (125ml, € 19,95): Optimale UVA- en UVB-zonnebescherming met aangenaam citrusparfum en bruiningsactivator. Zo geniet je in alle veiligheid van de zon en wordt het natuurlijke bruiningsproces van de huid versneld.
  • 6. Bio-Oil (60ml, € 11,99): Gespecialiseerd huidverzorgingsproduct voor het verminderen van littekens en huidstriemen, pigmentvlekken, verouderde en uitgedroogde huid. Zowel voor lichaam als gezicht, makkelijk absorberend en niet vet.
  • 7. Davitamon vitamine d Aquosom (25ml, € 9,99): Een extra portie zon. Druppels oplosbaar in water.

 

De goodiebag wordt bij je thuis geleverd. Verzendkosten zijn niet inbegrepen.

 

Hoe bestellen?

 

Je kan het verwenpakket nu kopen op de website van Shedeals. De actie loopt nog tot en met woensdag 13 juli!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content